| pwp a întrebat:

Pentru baieti:
ati fost indragostiti de o fata mai mare decat voi?

pentru fete:
ati fost indragostitede un baiat mai mic decat voi?

daca da, precizati varsta!
Funda!love struck

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

Cred ca mi-a placut mai demult de unul cu 2 ani mai mic, dar m-am simtit instant ca o baba pedofila. rolling on the floor nu cred ca as putea sa fiu cu cineva mai mic ca mine, vreau iubit nu fiu. laughing plus ca m-as simti aiurea ca, peste 30-40 de ani, el sa fie inca inca tanar, in floarea varstei, si eu deja cu riduri, varice, alea alea. laughing sau sa ma confunde cineva cu mama/matusa lui. rolling on the floor

11 răspunsuri:
| Ruxiii a răspuns:

Da am fost indragostita de un baiat mai mic decat mine...
Avea 13 ani, si nu era o diferenta mare de varsta intre mine si el.
Dar sincer, varsta n'are importanta happy

| thegreatgatsby a răspuns:

Sunt fata...si baiatu era cu un an mai mic happy

| Deea a răspuns:

Pai prietenul meu e cu 1 an mai mic decat mine :d

| JuStKid a răspuns:

Da! eu aveam 16 si ea avea 19. am facut dragoste si apoi neam indragostit unu d altu!

| LolaKissTheGirl a răspuns:

@JustKid:Tu chiar vrei sa te credem? Bine deci stai sa vad daca am inteles, m-ai traumatizat.Bine, nu din cauza varstei, din cauza a ceea ce ai spus. Whow!

| mymy a răspuns:

Mai mic...hmm...nu mai mic nu doar deodata cu mine tongue

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Da am fost indragostita de un baiat mai mic cu un an decat mine. Atunci el avea 10 ani iar eu 11, dar sincer varsta nu m-a oprit sa il mai plac, pentru ca nu conteaza.

| AngoOra a răspuns:

Nu! nu am fost, nu sunt si nu voi fi laughing

| danny7 a răspuns:

Io am 8 ani ma rog am o fata care a place la scoala si o placsi eu doar ca diefrenta ie ca ieu am 8 ani si ia are 7 jumate sunt mai mare caia dar ia e mai inalta ca mine cu jumate de cenimetru o iubesc cu adevarat si vreau sa fim impreuna prin clasa a 5 pa te pup si pe tine misto intreabarea daca vrei sa vb da-mi ideu tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. eu 19, el 15. primesc funda? big grin

| marshall_5379 a răspuns:

Da. 17 ani