Cred ca mi-a placut mai demult de unul cu 2 ani mai mic, dar m-am simtit instant ca o baba pedofila. nu cred ca as putea sa fiu cu cineva mai mic ca mine, vreau iubit nu fiu. plus ca m-as simti aiurea ca, peste 30-40 de ani, el sa fie inca inca tanar, in floarea varstei, si eu deja cu riduri, varice, alea alea. sau sa ma confunde cineva cu mama/matusa lui.
Da am fost indragostita de un baiat mai mic decat mine...
Avea 13 ani, si nu era o diferenta mare de varsta intre mine si el.
Dar sincer, varsta n'are importanta
Da! eu aveam 16 si ea avea 19. am facut dragoste si apoi neam indragostit unu d altu!
@JustKid:Tu chiar vrei sa te credem? Bine deci stai sa vad daca am inteles, m-ai traumatizat.Bine, nu din cauza varstei, din cauza a ceea ce ai spus. Whow!
Da am fost indragostita de un baiat mai mic cu un an decat mine. Atunci el avea 10 ani iar eu 11, dar sincer varsta nu m-a oprit sa il mai plac, pentru ca nu conteaza.
Io am 8 ani ma rog am o fata care a place la scoala si o placsi eu doar ca diefrenta ie ca ieu am 8 ani si ia are 7 jumate sunt mai mare caia dar ia e mai inalta ca mine cu jumate de cenimetru o iubesc cu adevarat si vreau sa fim impreuna prin clasa a 5 pa te pup si pe tine misto intreabarea daca vrei sa vb da-mi ideu tau
OstiSergiu întreabă: