Te poti plimba peste tot atît timnp cît porti masca pe față, ce varsta ai? Dar sfatul medicilor si a autoritatilor este sa sa evitam aglomeratia daca nu este ceva urgent, adică sa stam in casă. Tu esti fată sau băiat? Multumesc.
De plimbat pot sa ma plimb peste tot dar prefer sa nu o fac cat timp nu isi are rostul.
E perspectiva ta, ti o respect. Pentru unii are rost sa plece, pentru altii nu.Fiecare are dreptate in felul lui, nu exista ceva batut in cuie atata timp cat peste tot te protejezi cu masca si distantare.
Eu îți recomand să vii spre câmpulung că e aproape spre voina e frumos sau faci un drum mai lung si te duci spre transfagarasan o să-ți placă
Preferam ceva mai nepopular din cauza pandemiei de coronavirus. Nu imi arde de calatorii in afara orasului pe vremurile astea si nu cred ca ar trebui sa le faca cineva decat daca e mare nevoie. Keep that in mind.
Te poti plimba fara probleme atata timp cat iti iei niste masuri de protectie. Nu putem sta nici numai intr-un loc, nu e sanatos. Virusul nu va pleca, tine de noi sa ne protejam, dar asta nu inseamna sa nu mai calatorim. Depinde ce iti place.Ai vizitat toata Transilvania?
Nu am zis ca vreau sa stau intr-un singur loc. Sunt sigura ca Brasovul are multe locuri necunoscute de publicul larg, care merita vizitate, insa nu le stiu eu. Daca sunt nepopulate, sunt frumoase si sigure, de ce sa nu raman la aceste variante pana se mai domoleste situatia pandemiei?