| Alexakos a întrebat:

Pentru ca a cerut cineva (stie el cine... incepe geo si se termina cu xu)

cine spune o scrisoare pentru mos craciun,(scrisa de el) care este mai amuzanta dau funda restul voturi.

Răspuns Câştigător
| Damasc a răspuns:

Nu sunt in stare sa iti compun o scrisoare pentru mos martin in momentu de fata laughingin schimb stiu un banc destul de amuzant pe aceeasi tema.
Un copil scrie o scrisoare lui Mos Craciun: "Stii mosule, eu am o familie tare saraca, n-avem de nici unele, si te-as ruga din suflet, sa-mi trimiti un calculator, ca sa pot munci in vreun fel pentru a-mi ajuta familia bolnava si fratii mai mici etc... Saru' mana, multumesc si, daca se poate, trimite-mi si o bicicleta, ca sa pot iesi si eu la joaca dupa ce termin munca.

Scrisoarea ajunge la posta unde este deschisa de lucratoare. Impresionate de saracia si maretia sufletului acelui copil care dorea sa-si ajute familia, strang bani de la toate femeile din oficiul postal respectiv, cumpara un calculator si il trimit baiatului...
Peste doua zile, o scrisoare catre Mos Craciun... emotionate, postaritele o deschid cu infrigurare.
Draga Mos Craciun, iti multumesc din suflet pentru calculatorul care a salvat de la moarte familia mea... da uite ce s-a intamplat, scârbele alea ordinare de la Posta mi-au furat bicicleta, ca n-am primit-o.

3 răspunsuri:
| Geoxu a răspuns:

rolling on the floor)))) hahahahahahaha laughing e o eabatting eyelashes. geoxu = porecla de la geox / geo.batting eyelashes

| Alexakos explică:

E te na... m-am lasat de scoala de atostiutor. ce sa fac? laughing))

| Geoxu a răspuns:

@ luk194 merita funda rolling on the floor). bravoo laughing! rolling on the floor))