9. 38.
Primul profil am pus filologie si apoi stiinte sociale - B.P.Hasdeu.
Apoi Eminescu, etc.
Media de admitere o am 8, 48.Am dat bilingvu la franceza si asa pot sa intru la un liceu bun.Ca profil as vrea ori filologie ori stiintele naturii
Medie de admitere :9, 10
Profilul: stiinte sociale
Liceul: sper sa intru in Zinca Golescu.
Succes tuturor, sa intrati unde va doriti!:*
PAi tu ai term cl8a? ce medie ai avut?eu 8.94...si m-am inscris la profil stiinte sociale(am vrut filologie dar...nu s-a putut_)Liceul daca ti-l zic, orqm nu-l cunosti!
Eu media 9, 31 si am dat la un liceu in zona, la fel ca christinutza pentru. a fi mai usor cu naveta.Profil Uman-filologie.
Eu am terminat'o acum 2 ani.cu media 8. 30... Dar nu am vrut un liceu bun si nici unu prost.Am ales Liceul cu Program Sportiv. Pentru ca imi place Sportul.Si uh poti sa alegi ce iti place cel mai mult si sa te clasifici pe ce ai vrea sa fi in viata.Bafta:*
Buna
pai mi-a iesit media 9. 20 si am dat la stiintele naturii la victor babes din bucuresti
Medie de admitere : 8, 65
Liceu la care doresc sa intru : Colegiul National Ana Aslan Timisoara sau Colegiul Economic Francessco Saverio Nitti Timisoara.
Am terminat a8a acum 2 ani.am avut medie destul de mare(9. 66)dar am dat la un liceu din apropiere pentru a-mi fi mai usor cu naveta. iar ca profil am ales filologia. tu ce ai vrea sa alegi?
Am terminat a 8a anul acesta, iar media mea de admitere este 9, 63. Mai departe vreau sa ma duc la un liceu teoretic din orasul meu, profil real (mate-info).
Anonim221 întreabă: