| ingerashpierduth a întrebat:

Pentru cei care au cumparat revista popcorn de luna aceasta imi puteti da si mie erticolele:
Miley Cyrus De a adolescent` la lady
Selena Gomez: „Nu vreau sa ma casatoresc cu Nick"

Ofer funditahee hee
Multimesc mult:*

Răspuns Câştigător
| Skeletonized a răspuns:

Da pot!hee hee Dar e foarte mult de scris. sper ca nu te superi daca iti voi da doar un rezumat whistling
"Miley Cyrus de la adolescent la lady
Billy Ray Cyrus a dirijat cariera ficei sale si i-a controlat de asemenea si viata particulara. Acum Miley a devenit independenta si nu mai are nevoie de tatal ei. Ea nu mai poate sa sufere serialul "Hannah Montana" si vrea pe viitor sa accepte doar roluri mai complexe. Doreste sa se mute acasa si sa locuiasca cu Liam. Se indeparteaza de Selena, Demi &Co. si isi cauta prieteni noi. Gata cu look-ul de copilas! Mylei se imbraca acum ca o rockeritza nebunatica si nu mai foloseste deloc machiaj. La evenimentele oficiale s-a prezentat in ultimul timp in mod surprinzator ca o lady."
Selena Gomez:
"-Ce cadou ti-a daruit Nick de ziua indragostitilor?
SG: - De ziua indragostitilor am avut un concert in Philadelphia. Mi-am petrecut ziua alaturi de fani, nu de Nick.
- Dar esti impreuna cu Nick, nu?
SG: -Da, iesim impreuna. Sunt fericita ca il am pe Nick si ca este prieten apropiat si devotat. Ne distram foarte bine impreuna. Dar eu am numai 17 ani. Nu sunt inca pregatita pentru o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Iar pentru casatorie sunt mult prea mica.
Uhm. si mai spune ca uraste sa fie comparata cu Miley, dar nu din vina lui Miley, ea nu are nicio vina si sunt chiar prietene, dar ii place sa creada ca are un stil original fiind o fire diferita de a lui Miley."

2 răspunsuri:
| Anonoim a răspuns:

Mai astepta putin o sa apara in curand pe net

| Mara_4803 a răspuns:

Eu stiu dar primadata trebuie sa-mi dai fundita ca sa iti pot spune. mi-o dai?