Un film bun, emotionant, trist...interesant. Si sa-ti spun o noutate. Niste oameni de stiinta au calculat ca daca Titanicul s-ar fi lovit cu "botul| de iceberg nu s-ar fi scufundat., deoarece ar fi inchis camere care au fost inghitite de apa si ar fi putut sa navigheze...
Mie mi-a placut mult filmul. E o poveste superba. Daca nu l-ai vazut i-l recomand
Super filmul, sa vezi oamenii cum se luptau sa se salveze de pe acel vas gigant, si povestea de dragoste dintre Jack si Rose...nota 10.Il recomand tuturor.
Pentru mine este printre cele mai frumoase filme; dar la categoria emotionante, eu il pun pe locul 1! Mi-au dat lacrimile la el:
Dar totusi cred ca Stapanul Inelelor a fost cel mai frumos film, mai ales ca a jucat unul dintre actorii mei preferati, oricum cred ca stiti care e
Cel mai urat din isoria filmelor! Mai bine ati vedea "Cei 300 Eroi de la Termopile" eff bun filmul :X. Ei bine.eu mi-am spus parerea.Bye!
A fost cel mai frumos film din cate am vazut! Mi-a placut povestea de dragoste dintre cei doi, dar am plans la final cand a murit Jack...
A fost si va ramaneun film de nota 10! Mie mi-a placut foarte mult, emotionant dar si vesel in acelasi timp!
:X