| Selena_8663 a întrebat:

Pentru cei care joaca jocul SHAIYA am o intrebare eu sunt noua pe acel joc spuneti-mi si mie pe ce butoane sau ce sa fac casa ma lupt nu stiu prea multe despre joc asa ca vreau mai multe detalii si instructiuni dau FUNDA

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Hmm, ar fi mai multe: apasa "B" si deschide meniul cu actiuni comune, care toate caracterele le au - eu folosesc de aici butonul "attack" si "pick up item", pe care le pun pe prima bara la 1 si 2.
apasa "K" si deschizi fereastra cu skill-uri, aici depinde de caracterul pe care il ai si de stilul tau de joc, completezi prima bara cu skill-uri active, iar pe a doua bara pui potiuni (la inceput fructe) si buff-urile. Ai grija cum iti distribui statele (cred ca cu "U" deschizi fereastra aia?) si punctele de skill-uri, pentru ca punctele sunt limitate si iti poti slabi avatarul.
Un exemplu, daca joc fighter: 1 - attack, 2 - pick up, 3 - rising crush, 4 - double damage (asta ii bunicel pe normal si mai putin interesant pe hard sau impossible), 5 windspin, 6 ground shock (nu-s sigur de nume, al 2-lea aoe la fighter), 7...(primul skill activ, il primesti la lev 1, ii bun in pvp si cand un vrajitor sau vindecator din party este atacat de un mob, il las la lev 1)
pe al doilea skill-bar pun: 1 - fructe rosii (HP), 2 - galbene (SP, daca nu mergi pe aoe atunci folosesti fructe mai mici, caci nu consumi multa stamina asa), 3 - verzi (MP, orice caracter ce nu utilizeaza vraji de atac are nevoie doar de fructele de la inceput pana la nivel mare - mere, banane verzi), 4 - nu stiu, poate u skill mai avansat daca nu am loc pe prima bara, 5 - primul buff, 6 - al doilea buff, 7 - party buff, 9 - racial skill (ala ce la oameni creste sansa de a lovi, la elfi creste sansa ca inamicul sa rateze), 0 - portal la oras.
La un vrajitor este cam la fel, dar folosesc 1 pentru atac si 3 pentru magic arrow pana la lev 7, cand pot sa iau vraji aoe, apoi iau vraja aia de vant, pun magic arrow pe 1 si pe 3 vraja aia de vant, la lev mare o sa aiba 1 - magic arrow, 2 - pick up, 3 - 1st wind aoe, 4 - 2nd wind aoe, 5 - 3rd wind aoe, 6 - radacini, mai incolo nu prea conteaza. Vezi de intraba si alti jucatori ca sa nu gresesti ceva, uita-te si pe forumuri.
Sper ca nu te-am plictisit foarte tare. laughing

| IonutMadalin1 a răspuns (pentru Zenithf):

Cum asez punctele de status la fighter UM?

| Zenithf a răspuns (pentru IonutMadalin1):

In primul rand, ca sa cresti damageul direct, iti trebuie strength, ca sa nu ratezi loviturile iti trebuie insa si putin dex, apoi ca sa dai crituri mai des si mai puternice, iti trebuie luck. Si nu trebuie uitata rezistenta, mai ales ca pe UM, mortul ii mort definitiv.
exista mai multe build-uri pentru UM fighter, pure str - 9 str/lev, atunci trebuie sa ai echipamente care compenseaza lipsa la alte state, 7 str/2 dex, un build clasic, bun ca sa faci mobii unul cate unul, dar cam atat, 7 str/1dex/1rec te ajuta si sa faci un pic de solo-aoe, poti lua cate 5-6 mobi verzi pe tine (verzi, adica de level egal cu tine), atentie insa la mobii care au dot-uri, adica bleeding, poison, alte efecte din astea. 5str/2dex/2rec ii un build folosit mult si folositor pentru duo cu priest/battlepriest, 5str/4luck este un build de pvp pentru level mare, si mai sunt si alte build-uri.

2 răspunsuri: