Buna!
Telenovelele mele preferate sunt :Rebelde, Sarmana Maria, Dona Barbara, Rubi si Clona.
Imi place foarte mult de Thalia, ca si actrita. Iar ca actor, Fernando Colunga=the best :*
Mi-au placut : Las tontas no van al cielo [ Toantele nu merg in rai], Terra Nostra, Clona, Dona Barbara
Acum ma uit la Cameleonii
Actori cel imi plac Edith Gonzales si William Levy
Pai pana acum priveam "De la buze la inima, da' s-a terminat " D aici imi placea d Kenan.
Camaleones, Inger rebel, Padurea blestemata, Accoralada Ninos ricos pobres padres. Si imi plac majoritatea actorilor din aceste telenovele.
Sin Senos No Hay Paraiso si Camaleones :X
Incepe si Ninos Ricos Pobres Padresabia astept!
si actori : Belinda, Alfonso, Carmen Vilalobos, Sherilyn, s. a
Pentru Alex.se numeste De pe buze la inimaIar eu urmaresc din nou (a mai fost odata dar nu prea l-am urmarit)Sarmana Maria(Mria la del barrio)...ma amuz tare mult
Bună.
Am atâââââât de multe telenovele preferate .
Eu mă uit zilnic la telenovele .
Păi îmi place la nebunie Santa Diabla . Este telenovela mea preferată . O urmăresc în fiecare zi !
Actorii? Toţi îmi plac, fiecare îşi joacă rolul foarte bine şi te ţin în suspans . Cel mai mult îmi place de Santa , dar şi de Alicia ( Diabla ).
Santa este favorita mea .
Apoi, îmi place şi de Humberto şi de Santiago .
Apoi vine Ivan, Arturo, Mara, Elicia, Begona... peste tot actori minunaţi ^_^ Pur şi simplu este telenovela mea preferată din care nu mă satur să o vizionez! Aştept cu nerăbdare ora 19:30. Aiiiiihhh, acum văd că mai sunt câteva min. şi începe. Mă grăbesc.
M-am uitat la foarte multe telenovele şi multe mi-au plăcut : TERESA :X, FURTUNA DIN ADÂNCURI, TRIUMFUL DRAGOSTEI şi multe multe altele . nu le pot enumera pe toate ))))) Toate au fost preferatele mele la un moment dat . ACASA.TV este un canal super! Telenovele excepţionale hehe
Momentan, telenovela mea preferată este SANTA DIABLA, o producţie 2014.
Sper că ţi-am fost de folos
Şi da, sunt nouă pe TPU şi am văzut că ai pus întrebarea asta acum 4 ani )))
Sorry pentru întârziere.
O seară plăcută!
Puppppp :*
Imi place:India; Cuibul de vipere dar preferata e :In numele iubiri...actori:Alisson Lozz; Maite Peroni; Altair Jarbo, Sebastian Zurita...mai multi
Telenovelele mele preferate sunt Camaleones, Maria Mercedes, Saracii tineri bogati.
Momentan imi place foarte mult telenovela,, Cameleonii".
Actori preferati, pff multi si multe:
William Levy
Maitte Perroni
Dulce Maria
Thalía
foarte multi...