Http://www.naruto.carcotasul.com/
Sper sa-ti fie de folos. Ramane de vazut ce se va intampla;)):)):X
Sasuke va ramane cu sakura la fel si naruto cu hinata la fel incearca anime3kage.info sau animekage
Sasuke si Sakura nu vor fi impreuna pentru ca Sasuke nu mai face parte din satul frunzei, Sakura acum il place pe Naruto si el pe ea dar s-ar putea sa fie impreuna cu Hinata pentru ca fac un cuplu frumos si daca vrei o adresa unde sa te uiti la naruto sunt : www.anime.kage.ro www.animekage.ro www.peteava.ro si apare in fiecare joi cate un ep nou sper ca te-am ajutat :*
Parerea mea e ca Sakura se potriveste mai mult cu Naruto...Acum,nu stiu dar poate ca da
Naruto va fi cu sakura. ca naruto o iubeste pe sakura si sakura are o simpatie pentru naruto. si este o poza cand naruto e cu sakura cand is mari si naruto e al 6 lea hokage su sakura se numeste uzumaki sakura si hinata va fi cu kiba sasuke nu stiu poate cu karin nu-s dar stiu sigur ca naruto si sakura vor fi in preuna ca am vazut intr-un interviu la ala care o creat naruto ca la final va fi un cuplu sigur va fi naruto ca este personajul principal si a mai zis ca cuplul va fi narusaku