Http://www.naruto.carcotasul.com/
Sper sa-ti fie de folos. Ramane de vazut ce se va intampla;)):)):X
Naruto va fi cu sakura. ca naruto o iubeste pe sakura si sakura are o simpatie pentru naruto. si este o poza cand naruto e cu sakura cand is mari si naruto e al 6 lea hokage su sakura se numeste uzumaki sakura si hinata va fi cu kiba sasuke nu stiu poate cu karin nu-s dar stiu sigur ca naruto si sakura vor fi in preuna ca am vazut intr-un interviu la ala care o creat naruto ca la final va fi un cuplu sigur va fi naruto ca este personajul principal si a mai zis ca cuplul va fi narusaku
Nici vorba! nu va ramane.doar sakura il iubeste pe sasuke, insa sasuke nu are nici un sentiment.iar naruto nici nu o iubeste pe hinata.doar ea il iubeste si se rusineaza cand naruto sta linga ea.hi,hi, hi. uite si site-ul, dra trebuie sa te logezi mai intai:http://narutofan.forumulmeu.ro/forum
Nu cred ca vor exista si SasuSaku si NaruHina, la final va fi un singur cuplu si nu se stie sigur cine. Poate NaruSaku, poate NaruHina sau poate SasuSaku.
Cine este iubita lii Itachi
..Am vazut un raspuns mai in jos ......Si Sakura a avut o sora?
Sasuke va ramane cu sakura la fel si naruto cu hinata la fel incearca anime3kage.info sau animekage