| BaddieBae a întrebat:

Pentru cei care vad Naruto Shippuuden, credeti ca Sasuke va ramane cu Sakura? Dar Naruto cu Hinata? Si apropo ce site-uri stiti pentru a putea viziona Naruto shippuuden online, cu subtritare?

Răspuns Câştigător
| NuConteazăCine a răspuns:

Http://www.naruto.carcotasul.com/
Sper sa-ti fie de folos. Ramane de vazut ce se va intampla;)):)):X

35 răspunsuri:
| alexandra33_3561 a răspuns:

Sasuke va ramane cu sakura la fel si naruto cu hinata la fel incearca anime3kage.info sau animekage

| Dy3nutZu a răspuns:

Sasuke si Sakura nu vor fi impreuna pentru ca Sasuke nu mai face parte din satul frunzei, Sakura acum il place pe Naruto si el pe ea dar s-ar putea sa fie impreuna cu Hinata pentru ca fac un cuplu frumos si daca vrei o adresa unde sa te uiti la naruto sunt : www.anime.kage.ro www.animekage.ro www.peteava.ro si apare in fiecare joi cate un ep nou sper ca te-am ajutat :*

| sasame a răspuns:

Parerea mea e ca Sakura se potriveste mai mult cu Naruto...Acum,nu stiu dar poate ca da

| denispop31 a răspuns:

Naruto va fi cu sakura. ca naruto o iubeste pe sakura si sakura are o simpatie pentru naruto. si este o poza cand naruto e cu sakura cand is mari si naruto e al 6 lea hokage su sakura se numeste uzumaki sakura si hinata va fi cu kiba sasuke nu stiu poate cu karin nu-s dar stiu sigur ca naruto si sakura vor fi in preuna ca am vazut intr-un interviu la ala care o creat naruto ca la final va fi un cuplu sigur va fi naruto ca este personajul principal si a mai zis ca cuplul va fi narusaku