Sa stii ca acum 2, 3 ani deschideam cu drag televizorul sa ma uit la wrestling, dar si-a pierdut farmecul pe parcurs. "Unde s-au dus, unde-au apus, anii de glorie-ai domniei lor" acest vers din melodia Amintire cu haiduci a lui Valeriu Sterian se potriveste. Si ca sa te fac sa intelegi ma refer la perioada cand erau la putere 2 mari tabere care cuprindeau mai multe echipe: DShawn Michaels & Triple H) The Hardyz(Jeff Hardy & Matt Hardy) + Rick Flair si John Cena ocazional. Au fost meciuri in care o parte din cei de aici luptau intr-o singura echipa impotriva a cea dea doua tabara si anume: Edge, Rendy Orton la care se alaturau MNM (Johnny Nitro si Joey Mercury) + altii care se alaturau. Dar nu pot sa zic ca nu mi-au placut si Bobby Lashley, Umaga(era amuzant rau), Mr Macman, Stone Cold Steve Austin si John Cena. Comentatori mi-au placut Gabriel Guguianu si Mihai Brașoveanu. Acum nu mai sunt multi din cei de mai sus, nici unul din comentatori. Toate isi au sfarsitul la un moment dat
Pai John Cena, Randy Orton, Justin Gabriel(din Nexus) nu de alta dar e frumusel, CM Punk la comentatori si cei doi comentatori romani ai nostri, aaa si de The Miz imi place
(sa nu primesc injuraturi)
tie de cine iti place?
Jeff Hardy e nascut in acc zii cu mine ma rog difera anul dar e idolul meu sper sa se intoarca candva funda?
Pai Edge,Orton,Cena, JoMo si mai multi.:p As spune si CM Punk uneori(e in aceeasi zodie cu mine) dar uneori ma enerveaza, tot spune ca nu are vicii s ica e el credincios ( desi de multe ori nu da dovada de nimic credincios sau mila in el)
Mady_6981 întreabă: