| MissADEEL a întrebat:

Pentru cei/cele care au participat/participă la photo shooting-uri, aș avea nevoie de niște informații anume. Cum nu am participat de muuultă vreme (de mic copil) și cum cred că ar fi o experiență interesantă, am găsit o persoană care, cu un preț destul de convenabil, face ședinte foto.
1. Pot să o rog să îmi facă poze chiar și dacă nu e un eveniment special, gen nuntă? Cu condiția să plătesc, desigur. Să mă duc la ea și să îi spun că doresc o ședință în exterior, singură, fără vreun eveniment anume?
2. Cum se face cu detaliile tehnice? Mă pregătește tipa la ea la studio acolo sau vin eu machiată și cu haine frumoase de acasă? Relativ frumoase, că vreau ceva casual.
3. Are ceva dacă nu sunt model și nu am vreo treabă cu latura asta? Mă gândesc că nu, că doar de-aia plătesc eu și nu invers. Numai că vreau să mă asigur.
Dacă știți să îmi răspundeți și credeți că aveți ceva detalii importante de stiut, nu ezitați să mă trageți de mânecă.
Mulțam.

5 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

De ce nu intrebi direct fotograful? Fiecare are conditiile lui.

| MissADEEL explică (pentru Lawliet14):

Fiindcă sunt complet noobă și mi-e teamă să nu mă fac de râs, sincer. Măcar aici sunt, cât de cât, anonimă.

| Lawliet14 a răspuns (pentru MissADEEL):

De ce nu suni acolo?

| MissADEEL explică (pentru Lawliet14):

Tocmai ce am zis în răspunsul anterior. laughing mă rog, având în vedere lipsa de răspunsuri de la întrebare, cred că o să îmi fac curaj și voi contacta persoana.

| Lawliet14 a răspuns (pentru MissADEEL):

De ce nu ai contacta-o? Doar tu platesti pentru sedinta foto si crede-ma ca vrea sa te ajute.