Pai inseamna ca ai World Adventures? daca da, inseamna ca sims`ul tau vrea sa viziteze alt oras. dai click pe telefon si alegi "Travel" parca...si alegi unde vrei sa mergi: China, Egipt sau Franta. daca nu ai WA, inseamna ca vrea sa se mute in alta casa, te duci tot la telefon si alegi "move". sau poate pur si simplu vrea sa plece in oras, sa. l viziteze. te duci si tu la librarie etc. la mine asa s. a intamplat, a mai aparut si varianta asta. nu stiu sigur daca e "travel" ca nu am mai jucat de ceva timp, dar e ceva legat de asta. sper ca ai inteles!
dar vezi ca daca pui cursorul peste acea dorinta iti apare un panel care. ti spune ce sa faci. adica se extinde casuta...intelegi tu. e mai sigur asa.
As putea eu sa te ajut, ca si eu joc sims de ceva timp...numai ca nu stiutiu exact la ce te referi, daca zici de visul lui, pai trebuie sa respecti cam ce vis are (ex: ca vrea sa fie un bucatur excelent, pai atunci trebuie sa iei sa citesti toate cartile posibile, trebuie sa te duci si in franta, egypt china[daca ai patches sims 3 world adventure]), adica trebuie sa respecti, trebuie sa te gandesti un pic unde ar conduce visul si sa il indeplinesti.
georgica34 întreabă: