| deniii_7247 a întrebat:

Pentru fete mai mult aici >:" nu ştiu ce haine să mai port. este cald x_x voi ce puraţi mai des vara asta? :d

7 răspunsuri:
| ZuzaTA a răspuns:

Heylove struck Port pantaloni scurti, bluze de culoare deschisa deoarece e ff cald happy Bluze mai vaporoase, sau cu decolteu happy. si desigur sandale:X

| TheAlternativeBeauty a răspuns:

Un tricou ceva subtire, maieu in culori vii si pantaloni scuti, imi dau fundita?

| Sabiina a răspuns:

Pai i`ati un maieu subtire cu niste pantaloni foarte scurti. Sau o fusta lejera cu un tricou. Sau chiar o rochita draguta de plaja. Dar ai grija sa nu porti culori inchise. Sper ca te-am ajutat.winking Funditaa?puppy dog eyes

| Zahar a răspuns:

Bunaaaa! Pai iti sugerez sa porti rochii lungi si largi sau rochite pana deasupra genunchiului colorate, sau pantaloni scurti cu tricouri largi si mai mult tansparente(gen tricourile dela Zara). Sper ca te-am ajutat; eu asta porthee hee:*

| freedom14 a răspuns:

Hmmmmm., fustite, rochite, pantaloni scurti, colanti,

| FrAnCeLiNa a răspuns:

Fuste mine tricouri cu decolteu mare si croiuri largi cipicei sau pantofi cu toc mic(doar pentru ocazii) ori sandale sunt cele mai placute si sigure incaltari.

| Myhaela_3517 a răspuns:

Pai in special rochita ca esti cel mai lenjer, dar merge si o fustita subptirica un un maieu si pantaloni scurti. in sfecial sa fie de culoare desctisa pentru ca culoarea inchisa atrage soarele si mori de cald! pup:*

Întrebări similare