Da.Am patit de mai multe ori asa. Tare ma scot din sarite astfel de baieti.
Eu una nu ii bag in seama si imi vad de treaba. Daca le dai atentie se invata asa si nu mai scapi de ei.
Da, sunt destul de dese fazele aste, din punctul meu de vedere trebuie tratate cu indiferenta...
Da. Am inceput sa am tot timpul castile in urechi la un volum suficient de mare cat sa nu-i aud...
Normal... Stii ce? am impresia ca ai 11 ani si esti de-abia iesita din casa )
"'pissy'' doar atat? Slabut . Sa te tii tu atunci cand opresc masina, si merg in paralel cu tine . E normal, ti-e drag... Chestia e ca pe mine ma fluiera numai muncitorii aia mustaciosi
Mdea...de multe ori
ce pot sa spun. acesti neevoluati cu creier de primata nu pot sa-si stapaneasca obiceiurile neanderthaliene.Desigur ei tanjesc la ceva ce nu pot avea... si ca sa dau un sfat si celorlalte fete...
Dragelor nu incalcati traditia si atunci cand va fluiera unul intoarceti-va si datii o flegma* (*=scuzati limbaju ) chiar intre ochi
s-anteles?
xoxoo, mary
Nu, dar am patit alt ceva:Eram pe balcon si puneam haine pe sarma, si unu din blocul fata in fata cu mine imi spune:
"Ce faci gagica?"
Baietii aia erau cu vreo trei ani mai mare decat mine.
M-am uitat amenitator la ei, apoi nu i-am bagat in seama
Nu, dar am patit alt ceva:Eram pe balcon si puneam haine pe sarma, si unu din blocul fata in fata cu mine imi spune:
"Ce faci gagica?"
Baietii aia erau cu vreo trei ani mai mare decat mine.
M-am uitat amenitator la ei, apoi nu i-am bagat in seama
Am patit-o de mai multe ori... cea mai recenta a fost cam asa : "domnisoara, ti-a cazut numarul de telefon.nu mi-l dai mie"?
Da... mi se intampla de multe ori, deja cand ii vad de la departare ma uit pe unde s-ai ocolesc . Foarte nasol...si ma enerveaza ca oricat le-as raspunde cu replicile mele, ei stiu mai multe.
@cami. am 16 ani. in primul rand. in al doilea rand asta a fost ultima data... cand mi-a zis pissy. mi s-a mai intamplat sa-mi zica:,, gagico''. ''sexoaso'' ''iubito''si alta faza a fost : ''frumoaso nu vrei sa iesi cu cel mai bun baiat.sunt o partida buna ''
Eu stiu ca va enerveaza baietii cand fluiera dupa voi pe strada da va si placedaca este vreo fata aici pe site si zice ca nu ii place eu promit ca de azi incolo nu voi mai fluiera nici o fata, e bine sa va fluiere cate un baiat dar sa nu va fluiere acelasi baiat zi de zi ca deja e hartuire
Nu sunt fata dar uite o faza tare daca tot vb de agatat
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Mie mi s-a intamplat, de mai multe ori.Macar cand ma fluiera unul frumos nu ma deranjeaza, dar cand vad un pici de 13, 14 ani ca ma fluiera imi vine sa il iau de cap
Eu sunt baiat, dar niciodata nu am fluierat o fata pe strada, chiar daca era frumoasa si buna.
De foarte multe ori.Nu mi se pare nimic iesit din comun, chiar mi se pare nostim, iar daca baiatul mai e si dragut e foarte tare:d
Nu mi s-a intamplat numai odata
Faza e ca rar te fluiera cate un baiat mai bun.
Deseori fluiera toti cocalarii de pe strazi
Oricum nu le dau importanta
Mda p mine ma enerveaza la tot pasu baieti care fac asa sau fac nu iti sp nimic raman hipnotizati intorc capu dupa u parca ai fii printzesa
nu-i baga in seama sunt baieti na ce sa ii faci
Se pare ca asta e pretul pe care trebuie sa-l platim pentru frumusetea noastra izbitoare.trist momentul.
Ando1dul întreabă: