| Sabwy a întrebat:

Pentru Fete : Vi s-a intamplat cand mergeati fara nici o grija pe strada sa va fluiere un baiat? Mie da. mergem linistita pe strada si dintr-o data aud un baiat care striga "pissy"...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca suntem frumoasebatting eyelashes

34 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da.Am patit de mai multe ori asa. Tare ma scot din sarite astfel de baieti.straight face
Eu una nu ii bag in seama si imi vad de treaba. Daca le dai atentie se invata asa si nu mai scapi de ei.winking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, sunt destul de dese fazele aste, din punctul meu de vedere trebuie tratate cu indiferenta...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da. Am inceput sa am tot timpul castile in urechi la un volum suficient de mare cat sa nu-i aud...

Janina
| Janina a răspuns:

E ceva atat de comun incat nu ma mai mira deloc!

| Silvia a răspuns:

Doar un baiat!?laughing
Cred ca ai avut noroclaughing
Stai linistita ca ni se intampla tuturorlaughing)

| inna a răspuns:

Da, de foarte multe ori. Mi se pare funny happy, dar totodata enervant.

cami
| cami a răspuns:

Normal... Stii ce? am impresia ca ai 11 ani si esti de-abia iesita din casa laughing)
"'pissy'' doar atat? Slabut oh go on. Sa te tii tu atunci cand opresc masina, si merg in paralel cu tine laughing. E normal, ti-e drag... Chestia e ca pe mine ma fluiera numai muncitorii aia mustaciosi rolling on the floor

| LuS[z] a răspuns:

Fetele sunt de pe venus!
iar baietii de pe marte,,,,.

| maryana5 a răspuns:

Mdea...de multe ori rolling eyes
ce pot sa spun. thinking acesti neevoluati cu creier de primata nu pot sa-si stapaneasca obiceiurile neanderthaliene.Desigur ei tanjesc la ceva ce nu pot avea... si ca sa dau un sfat si celorlalte fete...
Dragelor nu incalcati traditiawinking si atunci cand va fluiera unul intoarceti-va si datii o flegma* (*=scuzati limbajuhee hee ) chiar intre ochiwinking
s-anteles?winkingwinkingwinking
xoxoo, mary peace sign

| Dorinel a răspuns:

# Frumoasa e viata de baiat laughing big hug \m/

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Mdea, si sunt unii care pupa in aer. laughing

| Gabry a răspuns:

Nu, dar am patit alt ceva:Eram pe balcon si puneam haine pe sarma, si unu din blocul fata in fata cu mine imi spune:
"Ce faci gagica?"
Baietii aia erau cu vreo trei ani mai mare decat mine.
M-am uitat amenitator la ei, apoi nu i-am bagat in seamabig grinlaughing

| Gabry a răspuns:

Nu, dar am patit alt ceva:Eram pe balcon si puneam haine pe sarma, si unu din blocul fata in fata cu mine imi spune:
"Ce faci gagica?"
Baietii aia erau cu vreo trei ani mai mare decat mine.
M-am uitat amenitator la ei, apoi nu i-am bagat in seamabig grin

| ellene a răspuns:

Am patit-o de mai multe ori... cea mai recenta a fost cam asa laughing : "domnisoara, ti-a cazut numarul de telefon.nu mi-l dai mie"?

| JackieSue a răspuns:

Da... mi se intampla de multe ori, deja cand ii vad de la departare ma uit pe unde s-ai ocolesc laughing. Foarte nasol...si ma enerveaza ca oricat le-as raspunde cu replicile mele, ei stiu mai multestraight facelaughing.

| JackieSue a răspuns:

@daddy-ce m-am speriat cand l-am vazut p`ala laughing

| Sabwy explică:

Asa e suntem fete frumoase. dar totusi mi se pare enervant.happy

| Sabwy explică:

@cami. am 16 ani. in primul rand. in al doilea rand asta a fost ultima data... cand mi-a zis pissy. mi s-a mai intamplat sa-mi zica:,, gagico''. ''sexoaso'' ''iubito''si alta faza a fost : ''frumoaso nu vrei sa iesi cu cel mai bun baiat.sunt o partida buna ''laughing

| cristi27 a răspuns:

Eu stiu ca va enerveaza baietii cand fluiera dupa voi pe strada da va si placerolling on the floordaca este vreo fata aici pe site si zice ca nu ii place eu promit ca de azi incolo nu voi mai fluiera nici o fatarolling on the floor, e bine sa va fluiere cate un baiat dar sa nu va fluiere acelasi baiat zi de zi ca deja e hartuirelaughing

| daddy a răspuns:

Nu sunt fata dar uite o faza tare daca tot vb de agatat
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| Deea_4962 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat, de mai multe ori.Macar cand ma fluiera unul frumos nu ma deranjeaza, dar cand vad un pici de 13, 14 ani ca ma fluiera imi vine sa il iau de caplaughing

Răspuns utilizator avertizat
| fzcsm a răspuns:

Eu sunt baiat, dar niciodata nu am fluierat o fata pe strada, chiar daca era frumoasa si buna.

| mada. a răspuns:

Da, normal`de nenumarate ori...nu trebuie bagati in seamaoh go on

| ladybird a răspuns:

Aha, de cate ori! Nu trebuie sa le dai importanta.

| Dnse a răspuns:

De foarte multe ori.Nu mi se pare nimic iesit din comun, chiar mi se pare nostim, iar daca baiatul mai e si dragut e foarte tare:d

| Stefff a răspuns:

Nu mi s-a intamplat numai odatarolling eyes
Faza e ca rar te fluiera cate un baiat mai bun.
Deseori fluiera toti cocalarii de pe strazirolling eyes
Oricum nu le dau importantalaughing

| ubitzika a răspuns:

Mda p mine ma enerveaza la tot pasu baieti care fac asa sau fac nu iti sp nimic raman hipnotizati intorc capu dupa u parca ai fii printzesalaughing
nu-i baga in seama sunt baieti na ce sa ii facihappy

| naya a răspuns:

Se pare ca asta e pretul pe care trebuie sa-l platim pentru frumusetea noastra izbitoare.trist momentul.