Https://cluj.com/evenimente/uzina-filmelor-de-amatori/2019-06-04/
Interesant si placut mod de a petrece niste timp liber...dar doar pentru oameni culti, la noi in zona moldovei daca nu le vorbesti de tarfe si cati bani mai ies din prostitutie e zero interes...de asta "clujul e fruncea".
Buna initiativa, am citit ca este ideea regizorului filmului Eternal Sunshine of the Spotless Mind, un film splendid ce nu trebuie ratat, l-am vazut de 5-6 ori este superlativ.
Cred că o să trec azi prin Cluj Napoca, deși sunt la vreo 2-3 ore distanță, dar n-am mai fost din 2017 pe acolo.
Măcar am și eu ceva de făcut, mulțumesc de idee! Acum mă duc să citesc!
Dacă treci prin Cluj, mesaj privat, poate ne întâlnim.
Mi-ai amintit de un caz, din zona in care locuiesc.
Un proxenet, poreclit in limbaj popular "pește", a pacalit o proprietara, needucata, sa ii vanda garsoniera, care valora 8000 de euro, cu 2000 de euro.
Nu conteaza ca era sau nu peste, putea fi si un escroc de alta natie, ideea este ca aceasta a fost naiva.
Acum nu stiu cat valoreaza o garsoniera dar eu stiu ca un apartament decent la mine in oras incepe de la 35.000 euro iar garsonierele sunt in jur de 18-20k euro si aici sunt ieftine, ca veni vorba sa vezi ce preturi au in Cluj-Napoca sau Bucuresti...
anonim_4396 întreabă:
ApTvFilms întreabă: