Nu stiu asa preferinte dar...eu am tel samsung si e fffff bun. Am U600. Bine totusi nu este telefon de melodii. Dar vreau sa iti spun ca nu numai Nokia este bun. Eu sunt mandra de telefonul meu Samsung.Ca tot veni vorba ca iti place nokia clickaie pe linkul urmator: http://www.go4it.ro/......e-4042692/
Nokia N96 parerea mea cel mai bun telefon! (5 mgpixeli, 8 gb memorie interna, se aude foarte tare si foarte bine) acum depinde daca iti place modelul si daca iti permiti
Iti recomand Nokia N73-eu asta il folosesc, e supper telefonul, Camera de 3, 2 mpx, Poti baga card pina la 4 gb--Plus de asta, 2 difuzoare 1 sus 1 jo, se aude foarte tare, si nu e ciar asa de scumppp...depinde de unde il iei! sper ca te-am putut ajuta!
Sony ericsson are cea mai mare varietate de softuri si teme pentru telefon, plus ca sunt acum o gramada de situri si bloguri unde iti ofera mura in gura solutii de tunning pentru soft.
Acum ma gandesc la tine cum de ai formulat intrebarea, nu e musai sa-ti iei un telefon nou daca iti expira abonamentul.
Iti recomand nokia 7210 supernova, e foarte bun, subtire, foarte frumos, sau nokia n95, e mai scump dar merita, crede-ma!
Davyduchiha2001 întreabă: