| paranteză a întrebat:

Peste 28 de zile v-a fii ziua mea de nastere.
Asa ca vreau sa planuiesc de acum ce vom face. pentru ca imi fac ziua intr-un club.Este vorba de club, dar este unul chiar linistit unde nu prea vine multa lume dar este foarte confortabil.La parter este restuarant, sus club.Am 12 ani si mi-as dori sa fie o zii de neuitat.Nu stiu ce sa fac, cam cat dureaza o zii la restaurant? Dati-mi niste sugestii de melodii, de jocuri si de niste provocari.Cam ce am putea manca, ce sucuri am putea bea.
Vreau sa stiu din timp pe cine sa invit..si joculete dar nu imature. ceva mai, ceva mai PALPITANT.

6 răspunsuri:
| William a răspuns:

O zi la restaurant dureaza 24 de ore. Puteti juca ruleta ruseasca sau black jack sau jocul ala unde trebuie sa dai cu cutitul intre degete. Ati mai putea sa jucati paintball, daca aveti unde. Cat despre muzica... poti sa pui melodii ca Vara nu dorm; Amusement parca; ravers in the UK; bring it on; one night in Ibizza. Puteti sa mancati bataie de la tigani daca e vreunu pe acolo sau puteti sa mancati pizza sau hot dogi sau hamburgeri, daca nu vrei sa cheltui bani multi pe mancare puteti sa mertecati guma cand va vine foame. De baut... pepsi, cola, sprite, suc natural (care de fapt e facut din chimicale) sau apa cu zahar sau suc de struguri, tu alegi. Invita pe cine vrei tu, nu pot sa iti spun eu pe cine sa inviti la ziua ta, sper sa nu muriti niciunu daca va hotarati sa jucati ruleta ruseasca.

| DushulRece a răspuns:

Pacat ca ai 12 ani si nu stii sa scrii... " V-A FII?" "ZII" vai de capul meu...

| paranteză explică (pentru DushulRece):

Frate,unde e raspunsul la intrebare? Raportez.

| DushulRece a răspuns (pentru paranteză):

Te rog raporteaza! Macar atat sa faci bine, cum sa primesti raspuns la o intrebare scrisa intr-o alta limba decat romana?

| paranteză explică (pentru DushulRece):

Sunt greseli de gramatica, nu este alta limba.

| Cronos2012 a răspuns:

DusulRece a auzit de punct?