| aragon18 a întrebat:

Peste aproximativ o ora, merg cu o colega la dansuri sa ma inscriu acolo. Ea a vorbit aseara cu profesoara de acolo si a spus sa ma ia si pe mine ca sa vada cum ma misc. De atunci, nu stiu de ce, am emotii mari straight face adica, am avut si un vis in care eram intr. o sala tot asa, celelalte fete stateau deoparte si numai eu dansam. Si m.am facut de rusine.straight face Si mi. e frica sa nu se intample asa si azi. Ce sfaturi imi dati? Nu stiu chiar cat de bine dansez, prietenii imi spun ca dansez foarte bine, dar. nu stiu straight face. Am mari emotii pentru azi.

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mult succes draga mea si nu tine cont de vise, probabil te-ai gandit mult la faptul ca nu te vei descurca inainte de a adormi. Intotdeauna cand iti doresti ceva cu adevarat vei reusi.

5 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Stiu cum e sa ai emotsiistraight face. Dar eu am observat ceva...atunci cand ne e frica sa nu se intample ceva rau si ne gandim numai la asta, totul merge perfect.Cand se intampla ceva rau, de cele mai multe ori ce i-a prin surprindere.Eu iti urez multa bafta si sa scapi de emotsii!happy

| Elly4all a răspuns:

Nu'ti face griji a fost doar un vis totul va fi bine, gandeste pozitiv iti urez succeskiss

| DeeaPustoaica a răspuns:

Se spune ca totdeauna se intampla opusul visului. happy Succes la dans.

| mcrenma a răspuns:

Nu`ti face deloc probleme. Emotiile fac parte din viata ta. O sa fie totul bine. Succes!

| ionutzking a răspuns:

1)Visele is doar niste vise nu inseamna ca asa se va si intampla azi.
2)Mai e si vorba: Daca nu incerci nu vei sti nici1
3)Daca iti place te sfatuiesc sa te duci si sa incerci
Fa ce iti place tie! happy
Succes!