Pai ai putea sa iesi in oras ca prietenii sau cu familia si sa intri in mai multe magazine. sigur gasesti ceva care o sa iti placa, sau ai putea sa tii pui in "pusculita" sper ca te-am ajutat si LA MULTI ANI! funda plzzzz :X
O! Ce o problema de nota zece! Ce mi-ar placea sa am eu problema ta sa nu stiu ce sa iau din 3 mil.Dar sa incerc sa-ti raspund. Daca vrei ceva mai scump pune deoparte si mai aduna la ea. Daca in schimb vrei s-o cheltui atunci un telefon mobil mai misto? O bicicleta? Ceva ce de mult iti doresti dar nu ai cumparat? O calatorie undeva? Un parfum plus un colier? Ceva f frumos de argint?
Pai. nu stiu, ce vrei tu.
Ceva ce crezi ca-ti foloseste.
Eu de ziua mea mi-am luat haine.
Eu in locul tau i-as strage sa fac cat mai multi, sau daca i spergi pe haine sau alte alea sa nu-i spargi pe toti odata
3 milioane? Poyti sa iti cumperi un catel. Daca ma ai bani in afara de astia poti sa iti iei cel mai ieftin de pe net, Pekinez cu 4, 40. 4 miloane 40 lei. Sau iti iei cu o parte mancare, iti iei si tu ce ai nevoie. Accesorii, haine, sper ca a fost de ajutor raspunsul meu. Funda, te implor am doar una, am avut si eu um pic de noroc sa o obtin. O s ate rasplatesc cu ce vrei tu, te imlor.
Salut! Parerea mea este ca ar fi foarte bine sa iti iei ceva de imbracat(ceva ce ai vazut si poate ti-a placut). Este o parere subiectiva si astept sa vad ce vor spune si altii.App La multi ani pentru anul viitor!
Se pare ca ai o varsta in care nu prea sti ce sa faci cu banii,dar tu o fata despteapta si frumoasa si cum fetele frumoase se intretin mergi in oras si iei la rand toate magazile, molurile, buticurile pana iti mai raman 10 lei sa te intorci cu taxi-ul inapoi, eu asa fac cand parintii mei iau salariu sau mai des? in fine, spor la cumparaturi si ca sa mai iei si altadata bani de la ei cumpara-le ceva (eu asa fac) dar nu o ciocolata
M-ai poti lasa si vreo 100 de ron sa te rupi in club? dar depinde varsta dar in ziua de azi nu mai conteaza
Ce iti doresti cel mai mult?
poate un telefon?
poate un mp3 ca sa nu te plictisesti?'
poate o camera foto?
sau poate un catelus de companie...
Nu stiu ce sa zic
Eu zic sa tii pastrezi ca sai faci mamei tale si tatalui tau un cadou de 1 milion fiecare si 1 iti ramane tie asta as face! succes
Bun cred ca esti fata pai atunci du-te cu prietenii la hypermarket ca sa te ajute sa iti alegi un cadou sau daca nu mai pune bani si ia-ti ceva amai scump de ex tel sau psp
superstar_2793 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: