| CristalClear a întrebat:

Peste o luna voi pleca in tabara cu colegii.Culmea e ca voi pica in camera cu 2 prietene, dar si cu o fata care ma tortureaza de la gradinita. Ce farse as putea sa-i fac fara s-o-ncurc pentru ca ma paraste?

M-am gandit sa-i desenez o mustata cand doarme, dar nu stiu cu ce. Vreau sa se stearga, dar sa se stearga greu...Idei?

4 răspunsuri:
| Dildau a răspuns:

Pune-i superglue pe scaunul wc. devil

| flowerpower12 a răspuns:

Ai putea sa o faci cu pasta de dinti pe fatabig griniar mustata cu un marker negru se sterge greuwinkingai putea sa cumperi un paianjen de jucarie,dar asa sa fie urat, si sa il pui pe ea, ca a tunci can dse trezeste sa il vada si sa se speriewinkinghappybig grinai putea sa o machiezi asa uratwinkingsi cam atatea idei am acumwinkingDistractie placute si Bafta la farsewinkinglaughing

| Gabriela100 a răspuns:

Pai foloseste un marker permanent negru, se sterge dar nu asa de usorlaughing. Ia-ti la tine niste diluant pentru lacul de unghii, in cazul in care e disperata si vrei sa-i dai o mana de ajutorwinking. Tot cu markerul poti sa-i scrii pe frunte PROASTA sau IDIOATA sau orice crezi tu despre ealaughing) e haioswinking. Mai cauta farse din astea pe google, cu siguranta ai sa gasesti mai multe idei. Totusi, nu uita sa te distrezi cu prietenele tale, nu te concentra doar pe fata care te enerveaza. Distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marker negru si sai pui pe spate etichete cu O IAU 1 LEU PE ORAlaughing
sau cu pasta de dinti sai faci ep fata un desen frumoslaughing
sau sai pui degetele la maini cand doarme
in apa rece
iti garantez ca va uda patul
dar apa sa fie de la congelator
atentie sa nu fie inghetata doar f rece