| Abby_6373 a întrebat:

Peste o saptamana plec in Turcia in vacanta [la mare]. si chiar nu stiu ce sa imi pun in bagaj. Putin ajutor? Dau FUNDOI! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cum trebuie sa faci: 1) nu trebuie sa cari un bagaj foarte greuuuuu asa ca vom reduce din pantaloni si vom pune asa: 2-3 (maximm 3) perechi de pantaloni scurti; 1-2 pantaloni lungi (de training) si 1 pereche de blugi (sfatul meu 2 perechi scuri 1 de training si 1 blug)
2) cu lenjeria intima nu avem ce sa schimbam (trebuie sa pui atatea perechi cate zile stai + inca 1-2)
3) bluzele: 3-4 bluze cu maneca lunga, 3-4 cu maneca scura si 2-3 maieuri (maieuri de ieseala nu din alea albe)
4) parfumeraia: aici baga 1 set de parfum asa: deodorant spray, deodorant cu bila sau normal si apa de toaleta tongue
5) periuta de dinti si cele
6) aparate care iti vor folosi (telefon, psp, etc)
7) slipi sau sort (pentru plaja) 2-3 perechi
8) crema de protectie solara
9) sa ai si o peleria in caz ca ploua
10) un prosop de baie
11) sampon si gel de dus
si cam atat tongue sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| PinkDea a răspuns:

Haine mai multe de vara, costum de baie un treling ( in caz ca ploua) o pereche doua de bugi (nu stica sa ii ai acolo )...mancare

| WyvernSky a răspuns:

Hey.

Păi gândește-te de ce ai nevoie acolo.
Prosop
Costum de baie
Pantofi
Șlepi
Pantaloni
O rochie de seara
Sapun
Bluze( depinde și cât stai acolo. )
Moațe de păr
Cremă de soare
Costum de turcoaică

| EU1139 a răspuns:

Strictul necesar. depinde si cat stai.adica costum de baie. vreo 4 tricouri,pantaloni scurti, o bluza cu maneca lunga in caz de orice niste pantaloni lungi, o bluza de trening, ochelari de soare chiloti sosete poate si schimb pentru pantofi o pereche de sandale si niste tenisi ceva,.cam atat. poate ceva pentru distractie.