| ihaterain a întrebat:

Peste o saptamana voi pleca la mare doua saptamanihappy
Nu am nici o idee ce trebuie sa imi iau in bagaj :-s
pls help funda >big grin

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Haine (de toate felurile si culorile, mai ales costumul de baie). Si haine groase nu doar tricouri ca nu se stie niciodata. Sampon, sapun, unghiera, aparat de ras si alte chestii de igiena personala. Umbrela (daca incepe vreo ploaie nu vrei sa cumperi de-acolo cu 20 de lei de la smecheri). Ceva mancare. Cateva pilule generice (paracetamol, algocalmin etc.). Bani si card. Biletele (daca ai bilete) pentru hotel. Aparat foto/video. Incarcatorul la telefon, la acumulatori la aparat (te lasa cand vrei tu sa faci poza aia superba). Ochelari de soare. Ac si ata de cusut. Sfoara de intins rufe (s-ar putea ca acolo unde stai sa nu fie). 2-3 farfurii, linguri, furculite, cutit (cumperi un pepene sau un mar si n-ai cu ce le taia). Si in rest. te mai gandesti si tu... Sa-mi dai funda ca momentan n-am niciuna te rog.

9 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Haine de vara ( dar nu ar strica o bluza de trening in caz ca se strica vreamea) costum de baie, ochelari de soare, crema de protectie, palarie su ceva de pus in cap, prosoape, ceva make-up daca mergi in club, bani, ceva de ascultat muzica, telefon, incarcatoare,... si multi multi prieteniii

| Deyutza a răspuns:

Frate da unii chiar puneti intrebari penibile rau laughing saraca fata nu stie de ce are nevoie laughing

| blue95 a răspuns:

-costum de baie
-haine cat mai multe
-lenjerie intima
-sapun
-perie de dinti si de pieptant
-aparatul foto
-telefonul
-incarcatorul de la telefon
-mancare pentru drum

poate am omis cevahappy oricum daca tu crezi ca merit funditabatting eyelashes

| denisa_4116 a răspuns:

Laptopu hainele si castile doua carti si ceva reviste telefonul etc fundita?

| Anonim_4683 a răspuns:

Eu uit de fiecare data cate cevabig grin anul acesta am uitat produsele cosmetice.

eu as lua cam asa: ochelari de soare, crema de protectie solara [50] asta in caz ca te arde soarele prea tare, uleiul pentru un bronz uniform, 2 costume de baie, 2 prosoape mari, o geanta de plaja sau 2, papuci cu platforma [club], tenesi pentru plaja seara, slapi, sandalute, rochite de plaja, pantaloni scurti de blugi sau nu neaparat de blugi, maieuri albe si nude [crem, bej, maro - se poarta vara asta], placa de par, feon pentru ca e posibil sa nu aiba la hotel, o borseta in care sa iti pui banii, pastilute-medicamente [sper sa nu ai nevoie de ele], fier de calcat, pentru a nu sifona hainele mai bine le rulezi [deci nu impaturate], o palarie, daca pleci in afara tarii ia si o harta, telefon + incarcator, aparato foto/ camera, periuta de dinti, deodorant, pasta de dinti, apa de gura, unghiera, sampon, gel de dus, umbrela, laptop, mp3, oja niste cd`uri daca mergi cu masina. Cam atat big grin

Distractie placuta.

| ♫♥laurik♥♫ a răspuns:

Pai iti pot zice ce fel de haine trebuie sa iti ei pentru ca sunt din constanta big grin
nu cred ca ai nevoie de haine foarte groase pentru ca este FOARTE cald ( cel putin azi )
iti poti lua : multe rochite, pantaloni scurti, tricouri in culori deschise.
mai trebuie sa iti iei :
- pasta de dinti, periuta de dinti, telefon, crema pentru protectie solara ( cu factor cat mai mare), ochelari de soare etc
Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

| Andruu_6391 a răspuns:

Pai vreo 3 costume de baielaughing. vreo 5 fustite scurteeesmug. o pereche de blugi taiatilove struck[ca ii ador eu]. niste blugi strimti lungi.pantaloni scurti...rochitzethinking Tricourilaughingvreun hanorac-2...chestii din asteathinkinglaughing)

| AyaStormhold a răspuns:

Pai...in orice caz costum de baie; niste hainutze; pantofii de iesit in oras; o pereche de papuci pentru plimbat pe nisip; un cearceas sau ceva pe care sa poti face plaja; si desigur o geanta accesorii si geamantanul in care sa le pui pe toate big grin fundita?

| Stefiiii a răspuns:

Pai. lotiune pentru plaja si dpa plaja, ceva de acoperit capul, pantaloni scurti, ricouri maieuri, un trening pentru seara, accesorii, costum de baie logic si obiectele de igiiena personala big grin cam atat :d