Pisicile si cainii (ma refer la femele) sunt mame foarte bune, si mame adoptive foarte bune. Exista cazuri in care caini au adoptat pui de pisica, boboci de rata, samd.
Eu zic sa incerci treaba asta, sa vezi cum se poarta cu el, sa nu-l agreseze, daca in cel mult doua zile incepe sa-i dea lapte atunci totul este in regula.
Ar fi sanse de al primi dar ca sa fii sigura ca nu-l omoara ar trebui sa stai cu ea cat timp acesta "suge" lapte
Eu cred ca e o idee buna pentru ca din moment ce pisica a fatat poate sa il ia pe acel mic pisoias drep unul dintre puii ei dar ar mai fii o problema pentru ca mamele isi recunosc puii dupa miros si s-ar putea sa nu-l accepte dar sa-l omoare in niciun caz. Dar cred ca ar fi bine sa ii aduci un mic pisoias asa nu se va simtii lipsa celorlalti!
Pai si verisoarei mele i s-a intamplat la fel. Mama ta are dreptate ar fi bine sa ii aduci un pisoias pentru ca nu cred ca l-ar omori. Verisoarea mea asa a facut si s-au inteles foarte bine pisicutele!
Daca chiar e sa se intample ceva rau acel lucru ar fi sa-l respinga pe acel pisoi mic :X
dar sa-l omoare?
sa fim seriosi
Si eu am facut de multe ori treaba asta doar ca avea si pisoiasi. Cica cand are pui nu primeste dar a mea a primit cand pisoiul era ud. Por si simplu l-a lins si mia-m dat seama ca a intrat in familie.
Pisica nu ii va face nimic(poate doar sa fuga de el) dar niciodata pisica, mai ales dupa ce a avut pui nu va omora vreun pui.
Ai grija ca pisoiul sa nu fie prea mare pentru ca nu va vrea sa stea langa pisica si nu va manca. Recomandat ar fi un pisoi care nu si-a deschis ochii dar daca e mai mare de o luna s-ar putea sa nu vrea sa suga.noroc>>\
In general daca e nou nascut nu e bine pentru. ca mama lui, cea adevarata, daca nu o o sa-i simta mirosul o sa-l manance eu propun sa intrebi un veterinar...sau sa mulgi pisica!
Yurisa întreabă: