| Whatthehell66 a întrebat:

Please help me.
Ce sa fac ca sa ma accept asa cum sunt?

Adica, Ori de cate ori gresesc sau nu iau nota pe care mi-am prospus'o s'o iau devin foarte suparata si inchisa in mine. Nu mai vorbesc cu nimeni, nu mai stau cu nimeni, nu mai ies afara, pur si simplu stau in camera mea si nu accept faptul ca nu am realizat ceea ce mi-am prospus. Foarte greu imi revin la viata. Ok, sa va dau un exemplu:

Azi am fost la olimpiada de romana si la farsit, cand au term de corectat m'au citit pe mine prima cu 98 de p. din 100 dar au spus ca daca nu am facut 100 nu merg mai departe. Atunci credeti'ma ca abia mi-am stapanit lacrimile si profesoara a vz asta si a venit langa mine sa'mi zica [virgula] ca sunt foarte buna la romana, ca o sa reusesc data viitoare si alte incurajari.

Am reusit sa ma stapanesc pana acasa si cand am ajuns i'am zis mamei care si ea a zis ca e totusi prima mea olimpiada la romana si ca m-am descurcat f bine.

Dar eu i-am zis ca daca nu ii p. maxim pentru mine ii ca si cum nu as fi facut.

Credeti ca sunt prea dura cu mine? sau care e problema? km sa ma accept? Adica de felul meu sunt foarte indrazneata dar cand vine vb de faptul ca nu am reusit sa fac ceea ce mi-am propus sunt f emotiva si trec f greu peste anumite esecuri cat de mici ar fi ele. Please help mesad.

funda

Răspuns Câştigător
| Michelle_5585 a răspuns:

Buna! Nu te inteleg! Iti spun ca multa lume ar vrea sa ar fi avuta atatea puncte ca tine la olimpiada.Este normal esti la prima olimpiada in ex.Eu cand am fost am luat 70 puncterolling on the floor Eu una am fost mandra de mine.Cu tot ca am avut un punctaj mai scazut.De ce nu iti propui ca data viitoare sa fie mai bine? De ce stai si plangi pentru. ceva ce s-a intamplat? Deja apartine de trecut.Treci peste.Trebuie sa ai ambitie si sa te gandesti data viitoare am sa muncesc mai mult si am sa iau 100 puncte.Eu am luat 5 in teza la mate.Sincer nu mi-a pasat! Ce sa fac sa plang? Sa nu mai ies cu prietenii? Sa stau ca proasta in casa cand ei se distreaza de numai? Nu! Traiesteti viata! Nu sta si plange dupa fiecare nota prosta luata!winking
Sper sa te fii ajutat.Bye!

0 răspunsuri: