Buna andreea... de care? amuzante, triste? de dragoste... sau indiferent de gen?
Buna!
Gandurile se schimba,oamenii pleaca,dar viata nu se opreste in loc pentru nimeni!
Adevaratele cioburi se sparg sub piele!
Si,daca o sa am fluturi in stomac,o sa mananc naftalina!
Cand nu pottt dormi doar luna e cu mine!
Favorurile intr-o prietenie nu se fac pentru a primi ceva in schimb ci pentru bucuria de a-l vedea pe celalalt zambind!
Şi toate visele se fac bucăţi când ai multiple personalităţi,când nu mai ştii deloc de capul tău, când nu distingi binele de rău.
Pentru dragostea unui trandafir grădinarul e sclavul a mii de spini
Când mintea spune să uiţi, că n-are rost,ce ai în suflet îti dictează pe dos
Sunt mica. intr-o lume mare. da` nu mi`e frica d nimic!
Si imi aprind o tigara ca poate asa n-o sa mai doara.
Şi vreau să uit. Rup pozele, pierd visele. Astăzi mă rup de toate
Fericirea tradeaza cand ti-e lumea mai draga.
Niciodată să nu înlocuieşti un suflet bun cu un chip frumos!
Un "te iubesc" afisat pe un ecran electronic nu ma impresioneaza cu nimic.
Tu îmi faci inima să râdă,chiar dacă ochii mei plâng
Calca`ti pe orgoliu si raspunde`mi la intrebare dk te-as calca si eu pe inima, ce zici?! doare?!
Mi-as lua visele de mana si as zbura departe.
Cineva mă ia de mână şi mă ridică îmi cheamă privirea şi-mi spune uşor. "regretele la timpul lor.".
spune`le in fata, ca n`ai nevoie de prieteni care te fura in viata`.;; )
Fericiţi sunt acei oameni care reuşesc să-i facă să zâmbească pe cei care sunt trişti.♥
"Ce`i frumos dureaza un mOment, iar pentru un mOment nu are rost sa investesti niciun sentiment!♥"
• Nu mi`e greu sa iert, mi`e greu sa inteleg daca merita! ♥
Zambetele sunt ca bandajele: acOpera lOvitura, dar tu inca simti durerea. "
Si mi'e greu, doare azi mai mult ca ieri!
Amintirea inca'i vie, dar preferi sa taci!
Nu-mi place când cineva e pe cale să-ţi spună ceva, iar apoi îţi spune "Nu mai contează"
Deși cresc... uneori îmi dau seama că în mine se află tot un suflet de copil pe care nimeni nu mi-l poate lua!
Si da, m-a durut. Era de stiut ca iar am de pierdut. E un alt apus de soare, fratioare, stiu ca doare tare! Capul sus si nu lasa nimic sa te doboare
Nu îţi poţi clădi fericirea pe nefericirea altuia.
Si mă hrănesc cu iluzii zi de zi, că visele de fapt sunt monstre din cum va fi
Daca ai vrut sa renunti si nu ai putut....inseamna ca au existat sentimente!
Cand spui "te iubesc",ti se coase si cea mai adanca rana!
Azi…iubirea doare!
Si am alergat sa invat sa visez! Si am alergat sa invat sa iubesc. ! ♥
Nos amamos apesar de los defectos!
●` Regula numaruuu` unu` ` Sã n`ai incredere` in Nimeni`! ●
Drumul nostru va fi mereu
Împărţit la doi.
Dacă nu erai tu,
Poate nu mai eram acum
Cine sunt, unde sunt...
Sigur eram pe alt drum.
Apar pietre în faţa noastră,
Dar se sparg peste noapte
Cheia inimii mele`e la tine,cheia mintii,cheia sufletttului,tot iti apartine!
Nu poate să fie totul din mătase şi satin. De asta tot ce e frumos durează al dracu’ de puţin …
ღnimeni nu-ti poate da inima cu garantie [-x degeaba ti se spune ca-i "pe vecie"
Ştii că cel mai greu ţi-a fost să-i alegi, acum dispar. Când vezi că aproape orice prieten se transformă-n adversar.
N-am uitat persoanele care m-au ajutat. Prietenii vin şi pleacă în voia lumii, dar asta nu înseamnă că nu-i am la suflet pe unii!
N'am niciun regret, n'am speranţe deşarte,că mi-am pus sufletul pe foaie şi am mers mai departe.; x
Că mergi în față sau în spate, Încearcă să trăiești cu maximă intensitate. Să nu te schimbi chiar dacă vântul bate.
Şi visul meu nu are limite, nu. Zboară peste tot, gândeşte limpede!
Si` Orice laCRima pot mai Bine` sa o aSCund, acum am creSCut, sunt fata mare, iar uneOri nu-mi permitt sa spun nici Ca` ma doare`!
Nu face dintr-o persoana totul. Pentru k atunci cand va pleca, vei realiza ca nu mai ai nimic.
Cu un cuvant trebuie sa ai curaj sa spui ''da am pe altcineva'' oricum el nu o sa faca altceva decat sa-ti dea cea mai stupida replica ''aha''.
Sa te pastrez in amintiri e dreptul meu!
E dur sa crezi in tine si-apoi te prabusesti...E dur sa fii tare, cand inauntru nu mai esti!
Pentru sufletul ficaruia dintre noi exista fiinte de neinlocuit.
Odata era o vorba:iubeste sa fii iubit.Acum e o noua vorba:iubeste sa fi ranit.
♥ Tu să nu pleci! Că lași în urmă zecii de urme reci, și rupi din noi, n.o să mai fim nicicând întregi.
Uneori urasc sa fiu atat de sensibila...Imi doresc ca inima mea sa fie de piatra!
Cu putin fard,si un zambet dulce,vei ascunde clar ca inima iti plange.
Da frate, vorbesc de mine
vorbesc de un copil,ce zicea că dincolo de acel "nu pot", orice.i posibil`!
Si de cate ori am spus "Nu imi mai pasa!" si doar eu stiu ce simteam.
Au fost zile in care fara tine nu puteam sa stau. Dupa cateva luni ai fost doar un motiv in plus sa beau
Şi dacă în viaţă n-ai priedut chiar tot, mai există un motiv pentru care trebuie să lupţi.
Orgoliul ma face sa pierd multe lucruri.
Dar imi salveaza mereu demnitatea.
Exista mereu un pic de adevar intr-un banal "glumeam".
Asa sunt eu.Ori uit imediat, ori nu uit niciodata.
Si dac-ar fi sa pleci, ia-ma cu tine, caci nu vreau sa stau singura, sa ma lupt cu mine.
Să nu-ţi aminteşti de mine te rog, uită că trăiesc. Nu mă mai suna să-mi spui în miez de noapte : Te iubesc!
Am fost odata dependenta de tine... Acum doar de 0 tigara
Încrederea e ca o radiera. Se face mai mica & mai mica [ dupa fiecare greseala ].
♥ Tu să nu pleci! Că lași în urmă zecii de urme reci, și rupi din noi, n.o să mai fim nicicând întregi.
Şi dintre toţi doar tu ştii, că într-o zi, aici, vei reuşi!
Şi ştiam că viaţa-i curvă, da' nu credeam c-o să mă fută .
Tot respectul meu unui barbat care are curajul sa spuna:
"Nu pot, am prietena si o iubesc!"