Ok.trb sta km asa.tie iti este frica ca nu cumva sa te prinda parintii ca faci ceva gresit.si d aia stai cu aceasta frica, incearca s te gandesti si s faci lucruri corecte si ca nu are de ce sa ti spuna parintii ceva rau, asa mai patesc si eu mai mereu.crede in tine si ca totul va fi bine!
J mie mi s intampla khesThia asta...dar krd ca nup trebuie sa`tzsi faci atathea griji ca doar ai iesith cu priethenii s the relaxezi nup? deci fii mah relaxatha si vei vedea ca tothul va fi ok. nup krd ca vor aparea parintzsii tai aqolo. RelaX :*
Nu stiu dc...prb crezi ca parintii tai vor zice ceva care te va face sa rosesti in fata prietenilor... oricum nu te mai gandi pentru ca ce ar putea sa iti faca printii tai daca ar vezi la locul de joaca al tau, sau unde stai u.bafta!
Incearca ca atunci cand iesi afara uita de acest gand si eu la fel acum cativa ani cand incepusem sa deraiez de pe traseul unde le ziceam ca ma duc ma gandeam ca o sa ma gasesc cu ei sau cu cineva cunoscut care o sa le zica si ma panicam dar am reusit sa trec peste distranduma cu cei cu care ieseam si nu ma mai gandeam deloc la ei nu e o intrebare ciudata. Raspunsul meu e incearca sa te distrezi cat de mult posibil si nu te mai gandii la asa ceva deoarece o sa ajunga un fel de teama fata de parinti ceea ce nu e bine... sper ca am putut sa te ajut
Te gandesti prea mult ca o sa te ''prinda'' parintii tai daca faci ceva rau.si te streseaza gandul asta. Poate ai fost invatata de mica sa nu faci nimic ce nu trebuie si poate te gandesti intr-una la asta. Toata lumea pateste asa.stai linistita, cel putin asa patesc si eu cateodata
Nu iti fa griji.nu are ce sa zica parintii deoarece nu faci nimic rau doar iesi cu prietenii si te distrezi...nu te ingrijora la fel patesc si eu;-) dar nu imi fac griji
Anxietatea asta poate să fie tare enervantă.
Gândeşte-te aşa. Ia-o logic. Dacă părinţii tăi sunt de acord cu acei prieteni, sau cel puţin nu te-au atacat că "de ce eşti cu ei" până acum, dacă nu ai ore fixe de mers acasă, de ce îţi faci probleme? Ţi-e ruşine cu prietenii tăi? Ţi-e ruşine sau frică că părinţii tăi ar putea să vină să te ia de mână, să te ducă acasă?
Buna!
Pai daca nu faci nimic rau in acel parculet sau unde mergeti nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Si cand mergi afara spune'le ca mergi cu niste prieteni afara.
Incearca sa nu te mai gandesti poate acasa uneori esti stresata de catre ei incearca sa le faci pe plac, comporta-te cat mai normal
anonim_4396 întreabă: