| Antonia90 a întrebat:

Pot pune acumulatori Sanyo in aparatul Nikon Coolpix L23? Cand am cumparat aparatul am primit niste acumulatori mai slabuti si tin doar cateva zile, iar cei de la Sanyo tin in jur de o saptamana big grin.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. Eu am schimbat la multe aparate acumulatorii. De fapt, in casa mea nu prea mai sunt aparate pe baterii sau cu acumulatorii originali.

1 răspuns:
| virusake a răspuns:

Da, sigur ca merg. Chiar sunt indicati niste acumulatori calitativi.

Vezi sa nu fie fake-uri ce cumperi acolo, un set original Sanyo nu e chiar asa de ieftin. Eventual, ca sa mai scutesti niste bani, daca ai vreun charger pe acasa nu mai da banii pe el si cumpara doar acumulatorii.

De la Sanyo stiu ca erau mai multe tipuri: unii care se descarcau foarte greu in timp (buni daca folosesti aparatul ocazional), altii care iti furnizau o putere mai mare (pentru aparate care iti cer acest lucru, blitz-uri sau altele) si altii care rezistau la n cicluri de incarcare (desigur si cei mai scumpi).

Avand in vedere aparatul nici nu are rost sa investesti prea mult in acumulatori si daca ai acel incarcator cred ca asa ceva sunt suficienti:
http://www.f64.ro/......index.html