Nu cred si nu stiu sa se poata. daca s-ar putea n-ar mai fi numar necunoscut, corect?
Aflarea unui numar necunoscut se face doar cu mandat. Daca te ameninta cine te suna sau iti da mesaje de amenintare, te poti duce la politie cu dovada si politia va da de respectivul/respectiva.
Nu se poate! din pacate o sa mori din cauza curiozitatii care te va macina de acum in colo ca pe mine!
Am auzit ca doar daca esti pe abonament poti. Da nu e ceva sigur. Poti merge firma de unde ai tu cartela sa intrebi. Dar totusi cred ca se poate!
Curiozitatea...
sau politie bl bla bla,,, da nu ajungi uh pan' acolo pentru asa ceva
in poloitie au programe si depisteaza :*
=> curiozitatea
Crede`ma ca as vrea si eu sa aflu...
Mie mi-au zis cativa prieteni ca in momentul in care cineva te suna cu privat sa pui telefonul langa televizor, radio si vezi nr [tv, radio`ul sa fie deschise]
Eu nu am incercat inca , dar voi incerca!
Pup:*
Incearca sa iti activezi mesageria vocala, pentru ca ea stocheaza numarul.
Nu am incercat eu, dar am auzit ca functioneaza.
Se poate afla. era un site unde iti inscriai telefonul, iti venea un cod prin sms, si acolo ti se inregistrau toate apelurile primite si date de pe telefon si puteai sa vezi chiar si nule ascunse. Dar din pacate nu mai stiu site'ul .
Nu prea cred ca poti sa afli, daca tii neaparat du-te si intreaba la cei de la vodafone\cosmote sau de unde ai tu tel.
Dai la optiuni la nr acela privat o sa iti apara setare ca, 3 liniute a sterge acest nr definitiv, a afla acest nr, a suna la acest nr si dai pe a doua a afla acest nr. fundita pls nu am nici una ((