| alexdarkstar a întrebat:

Pot sterge o intrebare afisata pe TPU?

Funda

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Poti sa trimiti o cerere la CONTACT http://www.tpu.ro/contact (ataseaza link-ul cu postarea, care vrei sa fie stearsa) sau sa raportezi/blochezi singur/a intrebarile sau raspunsurile. In mod normal, este nevoie de minim 2 raportari. Deci, mai rogi un prieten sa te ajute. Dupa ce postarile respective vor fi blocate, ele nu vor mai fi vizibile. Insa doar administratorul site-ului (Stela) le poate sterge de tot.

P.S. apropo, raportarile abuzive/nejustificate se penalizeaza. Trebuie sa ai foarte mare grija ce raportezi, pentru ca daca depasesti limita maxima de raportari abuzive (10), poti sa fii suspendat/a. De fiecare data gandeste-te de zece ori, daca o postare merita sa fie raportata sau nu. Succes! Numai bine!

10 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Ţi-o poţi raporta singură cu caracter irelevant. Şi se şterge cam în jur de 10 minute. Sau poţi da un mesaj la Contact ai în dreapta sus, rugând administratorul să-ţi şteargă întrebarea. Dar asta poate dura mai mult. Prima variantă e mai accesibilă! Baftă!

pa, pa

| AlexUnder a răspuns:

Nu tu, decit daca ii spui unui moderator so stearga

| DoarOana a răspuns:

Buna alexdarkstar

Poti sa mergi la sectiunea intrebarile mele si sa dai editare intrebarii tale. Stergi toata intrebarea si dai Salveaza. (merge doar daca intrebarea e pusa in ultimele 24 h). Celelate nu pot fi sterse, doar daca contactezi un Admin TPU
Pa, pa

| vlad24tm a răspuns:

Nu nu poti pentru ca au fost deja postate si la revederelaughing

Funda plsshappy

| vlad24tm a răspuns:

Cred ca am mai rasp odata la intrebarea asta dar in fine nu imi apare nu nu poti sa o stergi.happy FUNDA PLSShappy

| Elena_4706 a răspuns:

Buna.
Ca sa stergi o intrebare trebuie sa dai sus la Contact, si o rogi pe Stela(administratorul site-ului)sa-ti stearga intrebarea dorita.
Cand ii trimiti mesajul, trimite-i si linkul cu intrebarea.
Trebuie sa astepti cateva momente pentru ca nu-ti va raspunde pe loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti, dar te poti duce sus in dreapta. scrie "contact" si ii scrii adminului ca vrei sa stergi o intrebare. Eventual ii dai linkul. si apoi trebuie sa astepti. Succes si pupicikiss!

PS: voi cei care cereti funda de ce o faceti? el v-a da funda raspunsului care i se pare lui cel mai "pe intelese".hypnotized

| DjSergyu a răspuns:

Buna uitete acolo sus scrie contact dai click acolo iti scrii numele si emailul si acolo mai jos scrii doresc sa imi fie serse urmatoarele intrebari : si dupa aceea pui acolo linkurile cu intrebarile pe care le doresti sa iti fie sterse dar lasi un spatiu intre. Intrebarile iti vor fi sterse in maxim 6 orewinking minim 2winking MULT SUCCES

| fetitzaTa a răspuns:

Si eu vreau sa sterg o intrebare de pe tupu da nu sriu cumsad

Întrebări similare