Numai eu credeam cand eram mica, ca daca doar dormi cu un baiat in pat ramai insarcinata ... poti ramane insarcinata doar prin inseminare artificiala din cate stiu eu
Depinde cand folosesti cada de baie in care s-a spalat un baiat se mai intampla dar rareori 1% dar nu te preocupa daca nu ai facut acest lucru totul este ok
Da
Prin infertilizare in vitro[inseminare artificiala]
P. s. eu credeam ca raman gravida dintr`un sarut si il bruscham pe un prieten sa ma sarute. prostii de copii
Superbebe.ro ( http://www.superbebe.ro/articol_1090/ghid_de_inseminare_artificiala.html) : "Inseminarea artificiala!
Numeroase cupluri care au probleme de fertilitate apeleaza la procedurile de inseminare artificiala. Este vorba despre acele proceduri prin care spermatozoizii sunt plasati in interiorul tractului reproducator prin alte metode decât contactul sexual.
Inseminarea artificiala este adesea folosita atunci când partenerul masculin nu poate ejacula in timpul contactului sexual sau când o femeie are probleme de ovulatie."
Doamne, chiar ma tot gandesc cum unii oameni pot fi atat de ironici...chiar nu e frumos... dar de ce sa imi bat capul cu "specii turbate"... ce se intampla fratilor? chiar nu ne putem indrepta?.mda asta e viata, acestia suntem noi...niste specii omenesti ciudate....imi cer scuze dar nu este o jignire... spuneam in general...
Ok...intrebarea...pai da poti sa ramai insarcinata ...artificial la doctor...nu ai auzit de baba aia de 70 de ani sau cati avea... a facut o fetita?... dar scuze de intrebare, dar de ce?...
pup.
noapte buna! si sper ca nu am suparat pe nimeni, dar sunt putin revoltata de ironiile altora si ...lumea in care traim...
Da poti! prin insamantare artificiala... dar este o procedura costisitoare si dureroasa!
@madalicious - ne explici si noua cum poti face copii prin infertilizare in vitro?
poate daca i bagi sperma cu seringa))...bagai zahar in chiloti si iese copilul maine dimineata))))
Te duci la medicu veterinar...)...si vezi unde scrie AICI INSAMANTARE ARTIFICIALA>>LA BOVINE...scuze man da mai facut sa rad in vitro mere... daca au barbati problema atunci.scuzatima cuvantul asat. faci ''laba'' si duci sperma la medic si face prin vitro
anonim_4396 întreabă: