anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poti sa stergi intrebari care ai pus pe TPU?
funda raspuns corrrect!

Răspuns Câştigător
| k3jo a răspuns:

Daca ai una sau mai multe intrebari pe care doresti sa le stergi trebuie sa trimiti un mesaj folosind formularul de "Contact". Mesajul trebuie sa contina adresa de email cu care te-ai inregistrat precum si link-ul intrebarilor pe care dorest i sa le stergi

7 răspunsuri:
| Blackwoman27 a răspuns:

Dacă ai una sau mai multe întrebări pe care dorești să le ștergi trebuie să trimiți un mesaj folosind formularul de "Contact".
http://www.tpu.ro/contact
Mesajul trebuie să conțină adresa de email cu care te-ai înregistrat precum și link-ul întrebărilor pe care dorești să le ștergi.
Întrebările pot fi șterse doar în termen de 48 de ore de la postarea lor. Dacă acest termen este depășit, dar totuși se dorește stergerea întrebărilor, acestea nu vor mai fi asignate contului tău însă vor apărea în continuare pe site ca și cum ar fi puse de un utilizator anonim.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

DAp, poTzi sa stErgi, daca' sont receNte, apeshi acolo' la "intRebarule mEle" si lAnga ii un spAtziu colorat, pe care scrie (pe uNu) "ediTeaza" apeShi acolo', o moDifici cum vrei s gta big grin sAu daca' is mai veChi, apeShi acolo' sus-sus, unde scrie "cOmunitAte... etc" la "cOntact" si scPui acolo' catre TPU, ca vrei sa iti dispAra intRebarea, sau nu stiu' ce. gta :] thinking

| ICanSeeAll a răspuns:

Poti doar sa trimiti un mesaj la administrator sa le stearga. Nu cred ca merge intr-un alt fel.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

"Daca ai una sau mai multe intrebari pe care doresti sa le stergi trebuie sa trimiti un mesaj folosind formularul de "Contact".
( http://www.tpu.ro/contact )Mesajul trebuie sa contina adresa de email cu care te-ai inregistrat precum si link-ul intrebarilor pe care doresti sa le stergi. Intrebarile pot fi sterse doar in termen de 48 de ore de la postarea lor. Daca acest termen este depasit, dar totusi se doreste stergerea intrebarilor, acestea nu vor mai fi asignate contului tau insa vor aparea in continuare pe site ca si cum ar fi puse de un utilizator anonim."

Pentru alte nelamuriri citeste aici: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| TyoღMarilynManson a răspuns:

Nu poti, daca sunt ale tale, daca e altcuiva poti cu raporteaza...xd
Sper ca te-am ajutat happy

| cryna a răspuns:

Daca ai una sau mai multe intrebari pe care doresti sa le stergi trebuie sa trimiti un mesaj folosind formularul de "Contact". Mesajul trebuie sa contina adresa de email cu care te-ai inregistrat precum si link-ul intrebarilor pe care doresti sa le stergi. Intrebarile pot fi sterse doar in termen de 48 de ore de la postarea lor. Daca acest termen este depasit, dar totusi se doreste stergerea intrebarilor, acestea nu vor mai fi asignate contului tau insa vor aparea in continuare pe site ca si cum ar fi puse de un utilizator anonim.

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,
Da,poţi să ştergi o întrebare de pe TPU, dacă trimiţi un mesaj cu cererea de a şterge întrebarea şi cu link-ul acesteia sus la "Contact".