Nici odata nu uiti mersul pe bicicleta de aici si expresia e ca mersul pe bicicleta
Nu pentru ca esti deja obisnuit si nu pierzi obisnuinta, numai daca iti pierzi memoria sau daca omul are probleme celebrale.
Nu poţi, sunt unele lucruri pe care nu le poţi uita.De exemplu cititul,scrisul, mersul pe bicicletă, înnotul etc.
Se spune ca nu, dar sunt mai mult ca sigur ca dupa un accident cerebral(cred ca asa se numeste) uiti mersul pe bicicleta(de fapt uiti sa mergi)
Sunt de parere ca nu este posibil ci varsta sa nu-ti mai permita la un moment dat.
Nu, doar ca este sentimentul de frica. presupun ca nu ai mai mers de mult pe bicicleta si acum vrei sa mergi. sfatul meu este sa incerci pentru ca sigur mai sti, nu ai cum sa uiti, indeparteaza sentimentul de frica si succes! sper sa reusesti
Nu prea se poate! Treaba e sa stii sa iti tii echilibrul! Nu se poate uita asa ceva! fundita
Nu
asa ceva nu se uita.
depinde daca mergi des cu bicicleta nu uiti
daca mergi numai odata s dupa aia exersezi dupa cateva luni o sa iti para greu
Nu,a merge pe bicicleta e un stereotip,adica inveti sa-l faci mechanic,spre exemplu scrisu la tasta tura,nici nu te mai uiti la taste, doar scrii, sau clipitul.
Da, multi ani. sau. daca ai o memorie scurta [cazul multor persoane] chiar cateva luni.
Nu se poate spune ca ai uitat dar reflexele te vor lasa doar pentru momentan intr-o zi iti vei reveni din nou
Nu prea ai cum, doar daca inveti pe la 4 ani si mergi de doua sau de trei ori si apoi numai mergi deloc...parerea mea
Sa uiti de tot nu se poate, dar la inceput, dupa o perioada lunga in care nu te-ai mai dat pe bicicleta, o sa fii mai " indemanatica ".
Adica nu o sa fi la fel de buna cum erai acum n luni.
Dar poti sa devii mai buna pe parcurs, si o sa iti amintesti .
Fundita?
Nu stiu daca unora li s-a intamplat, dar eu la varsta de 4-5 ani ma plimbam mereu cu bicicleta...
De atunci nu m-am mai plimbat deloc. Am uitat, si acum ma straduiesc sa invat mersul cu bicicleta...presupun ca daca nu ai mai mers de mult timp poti uita , cel putin asta mi s-a intamplat mie
anonim_4396 întreabă: