Am venit de la biserica,iar parintele ne-a dat un pachetel de dulciuri,eu impreuna cu ca-ti va baieti ne-am dus la niste case cu copii saraci sa le dam cate un pachet.
Eram cu Gabriel si Dorin prietenii mei (iarna asta) si ne trage-am cu saniile pe un deal,atunci a venit un copil sarac fara sanie si se uita la noi cum ne tragem,ne era mila de el fiindca nu se trage.L-am intrebat de ce nu vine cu sania, el ne-a spus ca tatal sau nu-l lasa cu sania.I-am dat sa se traga cu sania.Era foarte fericit ne-am dus la tatal sau si l-am rugat sa ii dea sania, dupa care i-a dat-o.
Am facut multe fapte bune, dar astea sunt de ajuns. Funda!
Impreuna cu prietenii mei am fumat nopti la rand iarba si am ras pana dimineata ca dementii Interesant, nu?
Am dat cu cocktail molotov in jandarmi am dat cu pietre in ei, Am dat cu garduri in ei i-am fugarit pana in unirii
Pai intr-o zi eu cu un prieten ne-am urcat in masina tatalui si umblam pe acolo. eu am tras de schimbator si masina a luat-o la vale. noroc ca pe drum era niste viţă in care s-a oprit masin ca altfel iesea in sosea. pietenul meu a fugit cat l-au tinut picioarele )))) asta da...