| Xonia a întrebat:

Povestitimi si mie amintiri de la mare
De cand erati mai mici.sau chiar anul trecut
Orice
Funda

6 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Cand eram mic imi era frica sa intru in apa laughing din cauza efectului optic al apei credeam ca la sunt pe putin 5 m adancime la mal laughing

| madalynaaa a răspuns:

Cind eram mica imi placea sa "merg in ospetie" de plaja. tin sa mentin ca aveam o funda rosie ca focul, ma pierdeam prin multime, apucat lucruri de la oameni, intram in magazine, toti imi dadeau cite un suc laughing asta nici eu nu am crezut dar era adevarat, oricum mie imi placea la mare cind eram mica
sper ca ti-a placut povestea mea
fundita... happy

| usernamealy a răspuns:

Eu tin minte ca tata mi/a prins un pestisor si l/am pus intr/o cutie de branza topita si ziceam ca vreau sa fi eal meu si ca nu o sa moara nicidata dar eu nu ii pusesem apalaughing si mergeam peste tot cu el la masa la hotel si la un moment dat am vazut ca nu mai misca, iar tata a zis ca doarme si l/am crezut dar dupa cateva ore am zis ca dc nu se mai trezeste si mi/am dat seama ca a murit. stiu ca am plans foarte mult sad si mi/a mai si intrat o scoica in picior laughing tot in ziua aialaughing

| loverock a răspuns:

Cand eram mai mica, cred ca avema cam 4 ani, am mers la mare logic cu parinti Atunci era un concert ANDREE. Cum ma plimbam eu pe acolo pe o alee( aveam o palarie din paie laughing) dintr-o data imi cade slipul. Parinti ma tineau fiecare de cate o mana. Prima data nu si-au dat seama dar dupa aia am inceput eu sa tip,, mi-au cazut chilotei!"". Au inceput sa rada... iar eu mi-am ridicat slipul si mi-am continuat plimbarea. (trebuie sa recunosc ca aveam slipul un pic cam mare) Cred ca nu voi uita niciodata amintirea asta atat de jenanta dar destul de funny.

| karina_6315 a răspuns:

Pai aveam 4 ani si eram cu mama mea, iar eu intram in apa decat pana la gleznelaughing, iar ea m-a luat in brate si m-a bagat mai mult in apa iar eu atunci de frica am inceput sa ZBIER si se uita toata lumea la noilaughing. inainte nici nu vroiam sa intru in apa iar acum numa' in apa as sta de dimineata pana searabig grin
asta este intamplarea care mi-a amintesc cel mai bine big grin

| AngellSthefan a răspuns:

Pai imi amintesc cand am fost prima oara la mare era incantat si nerabdator. Abia asteptat balceala. Era foarte aglomerat si eu m-am pierdut. Mam dus speriat la hotel. Bineinteles hotelul era fix langa mare laughing. A fost o amintire pe care nu o voi uita prea usor.