Cel mai convenabil este să lucreze fiecare pe rând pentru a nu obosi prea repede.
Este o poziţie folosită regulat, nu continuu pentru a nu intra în monotonie.
Nu lucreaza nimeni! Amandoi se relaxeaza asa cum simt mai bine. Sexul este o activitate recreativa cu exceptia conceptiei planificate (activitate care imi suna sinistru ), asa ca nu faci ce trebuie ci ceea ce simti. Daca o vezi ca pe o munca - schimba abordarea sau relaxeaza-te altfel
Draga mea, iti multumesc frumos pentru compliment. Imi pare rau ca m-ai inteles gresit, daca mai citesti o data raspunsul vei vedea poate mai clar "nu faci ceea ce trebuie, ci ceea ce simti". Depinde de moment si de parteneri. Cine contorizeaza? Asta faci in momentul ala in loc sa te simti bine, te gandesti care face mai mult efort fizic? Insa, daca tot ai pus o asemenea intrebare: cine are mai multa mobilitate, control asupra miscarilor. Si este absolut evident ca pozitia asta da posibilitatea fetei sa controleze miscarile dupa bunul plac, asta neinsemnand obligatoriu ca el poate aprinde un trabuc si sa urmareasca emisiunea preferata. Tu mai exact ce intrebi? Cat se misca in timp ce fac sex utilizatorii TPU sau partenerele lor? Ca nu e foarte clar daca iti trebuie un tutorial sau vrei detalii din viata intima a altora. Scuze de critica
In pozitia asta, eu zic ca femeia lucreaza mai mult.
Intrebare interzisa minorilor sub 16 ani?
Sa vad daca am inteles, adica daca fata sta deasupra cine se misca mai mult? fata saraca ca baiatu trebuie sa fie destul de fortzos sa ridice toata greutatea ei.
Tot noi femeile muncim mai mult, barbatii sunt niste puturosi... daca am incercat-o? Desigur.Mereu stau deasupra si crede-ma ca e mai bine asa
Daca fata e deasupra e logic ca ea detine controlul, dar merge ca unsa partida "alternata"
Pozitia "ca care" in discutie are un singur raspuns: depind de talent si de modul cum cei 2 comunica la nivel de limbaj al corpului.
CRezi ca nu vor intra? Primul care a rasp sunt 99% sg ca e minor.
eu am 16 ani si ceva. jumatate din site are sub 16.
REferitor la intrebare. nu este pentru mine nu ma pronuntz
Pai logic ar fi ca femeia sa impuna ritmul... dar ai dat prea putine detalii 'femeia deasupra' - is muuulte pozitii foarte diferite una de alta in care femeia este deasupra...
N arati a majora. Lucreaza ala care are chef mai mult, adica fata logic ca baietii sunt siluiti mai mult
La intrebarea ta "ca care" lucreaza mai mult eu cred ca depinde de parteneri: cuplurile vechi fac cu schimbul, iar cei mai noi, ca sa zic asa, cu dorinta de afirmare, amandoi de zici ca sunt la concurs.;-)
Am pus intrebare pentru raspuns nu pentru critica pentru cei care nu au inteles! daca nu crezi ca arat a majora amibotea e problema ta...si in ceea ce priveshte cuvintul "lucreaza" numai un prost care o face pe deshteptul poate spune ca de munca am in vedere cristachecelulite...ghilimelele erau pentru intelesul tau!
anonim_4396 întreabă: