Ceao Ramona, pentru mine apa de la robinet e ca si apa plata, nu merita cheltuit banii pe apa plata, este doar un moft
asa mai rar cumpar apa minerala, dar e oricum din ce in ce mai rar
P. S. in afara de faptul ca nu dau bani pe apa plata, nu consum nici sucuri (gen Pepsi, Cola, etc.)
Plata. In general nu beau lichide carbogazoase, imi dau o senzatia neplacuta.
Eu beau ceaiuri si apa plata pentru ca in general, apa minerala ma baloneaza. De cand mi-am montat sistemul Nobel, care scoate din apa de la robinet molecula de apa, prin osmoza inversa si elimina impuritatile, consum apa numai din acest sistem pentru ca este o apa pura si magnetizata in acelasi timp. Nu prea este de preferat sa se consume apa de la robinet pentru ca ea contine clor si sulfat de aluminium (ambele substante fiind folosite in tratarea apei, pentru a deveni potabila), pe langa alte impuritati, asa ca cine nu are un sistem propriu de purificare a apei, trebuie sa apeleze la apa minerala (daca o suporta), ori la apa plata.
Prefer apa fara plata.
Sunt inca suficiente izvoare si fantani.Si sunt chiar mai multe la numar decat supermarketurile.Pa cuvant.
Apa plata si cu putine minerale mai ales sodiu. Bioxidul de carbon este introdus artificial si fortat in compozitia apei si este nociv pentru organism.
Prefer apa plata dar nu prea o am de unde o lua de la un izvor natural... apa plata din magazin uneori se simte un gust de clor si mai bine o prefer sa beau apa minerala, lasand in-tai sa iasa acidul apei minerale si mi se pare mai sanatos din putul meu de vedere...
Inainte sa pun intrebarea preferam apa plata si acum la fel deoarece apa plata nu baloneaza si este recomandata de medici
Mersi pentru raspuns si pentru intrebare totodata
Apa plata categoric. Cea minerala baloneaza si nu imi potoleste setea la fel de repede.
Eu prefer apa plata pentru ca apa minerala isi pierde repede acidul, si pentru ca apa plata nu are acid.
minerala. apa plata poti sa iei de la robinet ( oricum in sticlele de apa plata tot apa de rau filtrata e )
Apa plata, pentru ca nu are hydroxid de carbon si am auzit ca ala ingrasa, de fapt mi-a povestit tati o intamplare si mnah mi-a zis ca cica apa minerala ingrasa. nu stiu daca ii adev sau nu da mnah ...
Prefer apa plata, dar de catava timp am impresia ca nici aceasta apa nu e bine filtrata si drept sa-ti spun as prefera fata de toate apele, pa rece dintr-un izvor de munte curata si susuratoare.
DEPINDE CE MANANC INAINTE SA-MI FIE SETE. iARNA VREAU APA PLATA, VARA NU IMI TRECE SETEA DECAT CU APA MINERAA.