| Davyduchiha2001 a întrebat:

Preferați sa vedeți Răsăritul sau Apusul Soarelui? Și de ce?

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca sunt singur, atunci prefer rasaritul soarelui.
Daca sunt cu o partenera, atunci "exploatez" romantismul apusului.

| MarianWLF a răspuns:

Apusul, mai ales iarna, ma linisteste.

| Violleta2022 a răspuns:

Prefer rasaritul, fiindca imi da o stare de bucurie, incepand o zi noua, plina de voie buna, pace si caldura.
Sunt o fire matinala, fiindca dimineata sunt cu bateriile incarcate, plina de energie, spor si voie buna.

| gabicoo a răspuns:

Apusul.

| ReddY25 a răspuns:

Ambele deoarece e frumos

| simplaexistenta a răspuns:

Ambele sunt frumoase. Gandeste-te ca unii nu vad niciodată nici răsăritul, nici apusul.

| Kufu95 a răspuns:

Mie îmi plac ambele, mi se par minunate!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Depinde in ce perioada a vietii sunt.Rasaritul imi da energie, entuziasm si uneori pace insa Apusul ma face uneori sa vad realitatea altfel, ma ajuta sa meditez la tot ceea ce se intampla in viata mea si ma face sa realizez uneori ca lucrurile sunt mai grave decât par.

| Solane a răspuns:

Ambele imi plac. Dar prefer rasaritul, cu sau fara culori spectaculoase. Imi place sa vad soarele aparand.
/
La o galerie de arta, o doamna exclama extaziata in fata unui tablou: Ce rasarit superb!
In spatele ei, un barbat spune sec: Este un apus.
Serios? intreaba doamna. Care este amanuntul din care v-ati dat seama de acest lucru?
Nici unul, doamna. Dar cunosc pictorul. Nu se trezeste niciodata inainte de amiaza.

| SophiaSsX a răspuns:

Depinde adesea de starea care o am, de exemplu dacă sunt melancolică, tristă sau nu știu vreau să mă calmez mă uit la apusul soarelui dar cand sunt bine dispusă și am energie ma uit la răsăritul soarelui