| google_6002 a întrebat:

Presupunem ca ajungeti in rai si aveti ocazia sa luati cu voi inca o persoana.
Cine ar fi si de ce? ganditi-va bine, va fi pentru eternitate! devil

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As lua cu mine persoana care as știi ca suferă enorm fără mine, persoana care fără mine nu mai e întreaga, care nu mai are pentru ce trai. Si dacă acea persoana nu ar exista în viata mea, ei bine as lua o alta persoana necunoscuta, o persoana pentru care viata nu mai are nici un sens și căruia e mai bine pe lumea cealaltă.

22 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sufletul pereche. Fata care ma face sa ma simt implinit. Deocamdata nu exista.

| Catalion a răspuns:

Doar o persoana? Adica pe ceilalti la care tin sa-i las balta? Daca nu pot sa-i iau si pe ceilalti la care tin, atunci prefer sa nu ma duc decat sa-i las balta. Daca ar fi un caz extrem sau ceva foarte obligatoriu, atunci as ceda locul meu altuia la care tin.

| Razvan a răspuns:

As lua cu mine un strain.Ca doar o sa avem timp sa ne cunoastemhee hee

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ar fi un prieten foarte bun încă de pe perioada liceului pentru că mi-a fost alături la bine şi la rău, mi-a dat întotdeauna sfaturi bune, mă cunoaşte, ne înţelegem bine.

kratos
| kratos a răspuns:

Sufletul meu pereche sa pot sta mai mult cu el big grin

pupimik
| pupimik a răspuns:

L`as lua pe tata

| User a răspuns:

O clona a mealaughing. glumesc, nu m-as putea suporta. as fi prea enervant la patratlaughing. sincer, nu stiu pe cine-as luathinking

| Victoria a răspuns:

Pe mama. Pentru ca e fiinta la care tin cel mai mult.

| miauu a răspuns:

Cel mai curvar barbatlaughing
ptk va fi al meu pentru eternitatelaughing

| m4them4tic a răspuns:

Buna intrebarea.
Mai lasa-ma sa traiesc putin pentru a imi face o parere despre cine merita si cine nu!

| Mjdolhfi a răspuns:

Marynadelyna un raspuns foarte bun...deci ai spus foarte frumoshappy

| andreea4ever a răspuns:

Pai, sincer la momentrul asta, mama ar fi cea mai buna alegere

| Elena_1106 a răspuns:

Sincer nu as lua pe nimeni mi-as lasa toatre cunostiintele sa stea pe pamant si sa isi traiasca viata din plin deoarece odata cu moartea mea va fi tristete peste familie si decedarea altui om drag ar insemna mai multa tristete deci cred ca nu as lua pe nimeni dar as gasi o cale sa le spun ca sunt bine si chiar daca va fi pentru eternitate imi voi petrece eternitatea cu inima impacata

| d33a a răspuns:

uUna nu pot sa aleg, e imposibil big grin. ar fi cam 3-4hee hee

| oareux a răspuns:

Pai...stiu ca mama oricum ajunge in railaughing Tata nu stiu sigur...Probabil ingerashu` mheu:X:X si daca stiu ca oricum o sa ajung in rai voi profita si voi face tot ce nu e permisrolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Cum a zi si gabriela:persoana in care am incredere si nu m-as plictisi niciodata cu ea...pentru mai multe detalii:prietena mea cea mai bunawinking

| danuta98 a răspuns:

Sincer nu stiuuuu, cred ca persoana la care tin cel mai mult!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o intrebare foarte buna. Probabil ca n-as alege pe nimeni, sau n-as vrea sa merg in Rai daca ar trebui sa aleg o singura persoana. Pentru ca nu pot alege... poate fi iubitul, copilul, mama sau tata. Sunt persoane cu aceiasi importanta pentru mine. Decat sa aleg mai bine nu m-as mai duce...As oferi locul altcuiva.de exemplu mamei si tatalui sau viitorului meu sot cu copilul. E o intrebare capcana laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu am intalnit o persoana care sa merita aceasta onoarebatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Soferu` de pe autobuz (cel de care m`am indragostit) sa-l cunosc mai bine...mult mai bine, iti dai seama pe eternitate... o sa avem si copii. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca as lua pe cel mai mare dusman care stiu ca niciodat nu o sa ajunga acolo... cei la care tin stiu sigur ca acolo o sa ajungabig grin