As lua cu mine persoana care as știi ca suferă enorm fără mine, persoana care fără mine nu mai e întreaga, care nu mai are pentru ce trai. Si dacă acea persoana nu ar exista în viata mea, ei bine as lua o alta persoana necunoscuta, o persoana pentru care viata nu mai are nici un sens și căruia e mai bine pe lumea cealaltă.
Doar o persoana? Adica pe ceilalti la care tin sa-i las balta? Daca nu pot sa-i iau si pe ceilalti la care tin, atunci prefer sa nu ma duc decat sa-i las balta. Daca ar fi un caz extrem sau ceva foarte obligatoriu, atunci as ceda locul meu altuia la care tin.
Ar fi un prieten foarte bun încă de pe perioada liceului pentru că mi-a fost alături la bine şi la rău, mi-a dat întotdeauna sfaturi bune, mă cunoaşte, ne înţelegem bine.
O clona a mea. glumesc, nu m-as putea suporta. as fi prea enervant la patrat. sincer, nu stiu pe cine-as lua
Buna intrebarea.
Mai lasa-ma sa traiesc putin pentru a imi face o parere despre cine merita si cine nu!
Sincer nu as lua pe nimeni mi-as lasa toatre cunostiintele sa stea pe pamant si sa isi traiasca viata din plin deoarece odata cu moartea mea va fi tristete peste familie si decedarea altui om drag ar insemna mai multa tristete deci cred ca nu as lua pe nimeni dar as gasi o cale sa le spun ca sunt bine si chiar daca va fi pentru eternitate imi voi petrece eternitatea cu inima impacata
Pai...stiu ca mama oricum ajunge in rai Tata nu stiu sigur...Probabil ingerashu` mheu:X:X si daca stiu ca oricum o sa ajung in rai voi profita si voi face tot ce nu e permis
Cum a zi si gabriela:persoana in care am incredere si nu m-as plictisi niciodata cu ea...pentru mai multe detalii:prietena mea cea mai buna
Este o intrebare foarte buna. Probabil ca n-as alege pe nimeni, sau n-as vrea sa merg in Rai daca ar trebui sa aleg o singura persoana. Pentru ca nu pot alege... poate fi iubitul, copilul, mama sau tata. Sunt persoane cu aceiasi importanta pentru mine. Decat sa aleg mai bine nu m-as mai duce...As oferi locul altcuiva.de exemplu mamei si tatalui sau viitorului meu sot cu copilul. E o intrebare capcana
DorelSudoru întreabă: