Heii,in sfarsit vacantaaa
Pai uite ti'as putea sa eu niste sfaturi in legatura cu ce ai putea face in vacanta de vara:
~ai putea iesi sa te plimbi cu prietenele tale cu rolele:X, cu bicicletele, sau pe jos.
~te-ai putea uda ,tot cu prietenele tale
~sa iesi sa te joci cu amicii tai
~sa mai stai putin pe mess, nu chiar asa mult pentru ca nu cred ca are rost sa-ti irosesti vacanta de vara
~sa mai ajuti pe TPU
~ai putea sa mai mergi pe la rudele tale...
Sunt o multime de lucruri pe care ai putea sa le faci, daca imi mai vin in minte iti mai spun.
Pana atunci o vacanta placuta! :*
Joaca-te cu prietenii,multi spun ca s-a terminat scoala asa ca da-o drk(scuze expresia). Insa chiar ti se face dor de ea si chiar este mai bine sa exersezi sa nu uiti notiunile invatate,deci cumpara-ti un caiet de vacanta,dar unul distractiv. Din a V-a pana in anul asta profa de romana ne dadea,pe langa dosarul cu lecturi obligatorii, un caiet de vacanta in care totul se bazeaza pe jocuri, in care iti amintesti notiunile intr0un mod amuzant. nu stiu daca este si pentru clasa a IV-a,dar poti cauta. editura este art grup editorial,este scrisa de marilena serban si madalina vincence,iar numele este simplu : lectura si scriere creativa caiet pentru vacanta de vara. Daca nu gasesti pentru a IV-a, cauta pentru a V-a, caci sigur le poti face.
Pai. invata sa mergi pe role, in caz ca nu sti. Sau pe bicicleta. Distreaza-te! >
Tu ca ai terminat clasa a 4-a, te desparti doar de doamna invatatoare.Dar sa vezi in clasa a 8-a,te desparti de colegi,doamna diriginta si de scoala, atunci o sa iti para mai rau, cel putin asa mi se intamplie mie.