| Gabii a întrebat:

Prietenii mei cei mai buni fac un an de cand sunt impreuna, dar nu stiu ce cadou sa le cumpar. Ce ma sfatuiti? vreau sa fie ceva mai special, sa-i uneasca mai mult. M-am gandit la niste bijuterii, dar deja le-a cumparat cineva.

Răspuns Câştigător
| aneta a răspuns:

Ai putea sa cumperi un panou din acela pe care se prind poze cu ace de gamalie, sa faci rost de poze cu ei doi impreuna, sa le imprimi si sa le atasezi acelui panou.ar fi ceva personalizat si sigur le-ar placea sa-si aminteasca de frumoasele momente petrecute impreuna uitandu-se la acele pozebig grin

4 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Eu le-as cumpara o icoana. Depinde acum cat de mult crezi tu sau ei in Dumnezeu...

| Denisse_8813 a răspuns:

Sa le cumperi tu lor cadou pentru ca fac un an de cand sunt impreuna? raised eyebrows Asta nu am mai auzit-o... ori sunt casatoriti?! In astfel de situatii isi fac ei doi cadouri ca doar este aniversarea lor...
In fine...am auzit ceva nou! Ai putea sa le iei un lucru simbolic. Uite spre exemplu sunt niste cani dragute pentru el si pentru ea, sau mai sunt niste pandantive cu jumatati de inimioare(poarta unul o jumatate iar celalalt cealalta jumatate), sau altceva de genul acesta, sau uite o alta idee: ceva personalizat cu o poza cu ei doi sau cu numele lor...thinking

| cyufulyky a răspuns:

Un tablou cu ei doi:X

| alina_4026 a răspuns:

Asa aniversare trebuie numai decit de sarbatorit.Eu va felicit din suflet, si da doamne ca pe viitor prietenia voastra sa fie si mai puternica, mai sincera.Prietenul este o persosana care trebuie stimata, iubita, ajutata.Sint diferite suvenire care sint anume pentru prieteni, cu diferite inscriptii. s-au cumparale ceva care sai amuze.In zilele noastre poti gasi orice doar bani sa ai.