Da, am prieteni adevarati. Imi cunosc trecutul dar nu in totalitate. Nu trebuie neaparat sa-ti cunoasca trecutul ca sa fie numit "prieten adevarat". Oricum prietenii adevarati sunt cei care iti accepta trecutul, oricare ar fi acela. Si prietenii adevarati te sprijina si in viitor, te ajuta atunci cand ai nevoie. Prietenii te sprijina, stiu cand esti suparat chiar daca tu ascunzi asta. Cum este o vorba : Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Pentru mine un prieten adevărat e cel la care ştiu că pot apela oricând, la orice oră din zi sau din noapte. Un om pe care mă pot baza. Un om care ar sta să asculte tot ce am să-i spun, fără să se plictisească. Un om care să mă accepte aşa cum sunt, cu bune sau cu rele. Un om care să nu profite de mine. Un om care să-mi spună verde-n faţă ce are de spus, un om căruia şi eu să-i pot spune adevărul, fără supărare şi ranchiună. Un om care, idiferent de categoria sa socială şi de mărimea portofelului, să nu mă facă să mă simt inferioară sau superioară. Un om cu capul pe umeri, inteligent şi cu bun simţ… Un om asemănător mie
Sper ca te-am ajutat. Iti doresc o seara placuta
Da am prietenii adevarati ei nu trebuie sa-ti cunoasca tot trecutul... adica lor trebuie sa le spui secrete...din astea un prieten adevarat este cei care iti e de incredere sper ca ti-am fost de ajutor
Nu neapărat :d
prietenul adevărat este cel/cea cu care te intelegi cel mai bine si iti e alaturi si la bine si la greu
de ex: dacă ai avea un prieten care te-a lăsat cand ti-a fost mai greu sau te-a barfit si după vine cu tot felul` de scuze gn su fost doar glumee ...nu prea cred ca un asa om il poti numi prieten adevarat
P.S: Da, am si eu cateva prietene adevaratee :X...si prieteni
fundăă?
Buna!
Un prieten adevarat este acela care iti cunoaste si trecutul si prezentul, cu alte cuvinte care te cunoaste bine pe tine.
Cand auzeam de la altcineva ca prietenii care ii crezi tu prieteni adevarati te tradeaza o data si o data nu as fi crezut.Eram prea mandra de prietenia noastra incat sa cred ca m-ar putea trada vreodata.Pana cand m-am convins singura ca este posibil.si nu a fost prea placut.Si doare cand te gandesti ca ai fost atata timp devotata ei, si ea ti-a intors spatele imediat.Si in felul acesta, m-am apropiat de alta fata si pe ea chiar pot sa o consider prietena mea adevarata
Prietenul adevarat e cel in care poti avea incredere, trecutul nu-i nevoie sa fie cunoscut.
Da este si cel care iti cunoaste trecutul si te incurajeaza in prezent. Sincer, credeam ca am o prietena adevarata, dar acum nu stiu ce sa zic... E foarte greu sa gasesti un prieten bun, care sa renunte la tot pentru a te ajuta. Tine minte: nu te darui in totalitate, ajutorul si suportul nu trebuie sa vina numai din partea ta!
Nu, Nu este acela ce-ti cunoaste trecutul. Prietenul adevarat este acela care te intelege cel mai bine si stie ce ai in suflet si te simti tu comod alaturi de el/ea.
Am un x de multi ani, dar nu simt ca este prieten adevarat,, am mai multi alti prieteni adevarati., si-i cunosc din septembie anul asta.
Prietenul adevarat e cel ce iti cunoaste trecutul si ti-l accepta! Te intelege, te ajuta in orice problema, nu te sapa pe la spate, nu cauta folosul sau. Nu trebuie sa iti pui incredere in cel ce pare doar prieten, cunoaste-l si cu timpul iti vei da tu seama. O seara placuta.
Da am prieteni adevarati dar prietenul adevarat nu este neaparat ala care iti cunoaste trecutul si cel care iti este mereu aproape si te intelege