| CandyTetris a întrebat:

Primul care imi zice cat mai multe(200) substantive din categorii cat mai diverse ia fundahappy. Restul iau voturihappy

Răspuns Câştigător
| BiancaDenisa a răspuns:

Masa casa pat dulap scaun patura circar tava pensula birou calculator ascutitoare boza liniar guma creion carioca stilou penar tabla creta cub pahar cana sticla bec lampa abajur foaie caiet carte manual carnet cutie camasa pantaloni bluza tablou rama poza fluture caine pisica elefant cal iepure bebelus copil fata baiat femeie barbat televizor radio brosa servetel telefon incarcator schita desen lumanare ghiozdan geanta poseta buletin parfum suport perdea noptiera draperie clips farfurie furculita lungura lingurita cutit punga scaun fotoliu canapea orar icoana aspirator invelitoare perete vecin spital brutarie cofetarie restaurant biblioteca...gata,cred ca iti ajung...

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Tu nici ce este un substantiv nu stii? Vai de viitorul tău!

| CandyTetris explică (pentru Elianna):

Am scris 380, imi mai trebuie 320.nu-i asa de usor pe cat pare...

| AndreiGabi a răspuns:

Uite un sfat:ia un dictionar(roman-englez, roman-francez, explicativ).O sa gasesti sute...Bafta!

| Bebitssaa a răspuns:

Mama tata bicicleta verisoara stomatologie aplicatie vorba prietenul adevarul cuvantul propozitia invatatul admisul curajul bloc desenul ametistul televizorul plasma cainele pisica puiul ursul maimuta lepoardul leul gaina gasca gargarita greierul vociile Romania Cluj Oradea Brasov Turcia Anglia Portugalia Andora Bulina Ana Maria Angela Aniela penar vopsea casti tastatura boxe monitor calculator bratara lampa bec telefon portofel ruj scoica iepure nasture radiera stick bilet crema orar foaie creta tabla banca plastelina floare petala cutiuta perie piaptan perus papagal portocaLA perdea minciuna patura plapuma perna pui priceputul cuvantul amagirea pictura tabloul culoarea timpul stea romb patrat apa hidrogen oxigen molecula minunatul spuma plicul agrafa telecomanda ETC. [ cele articulate sunt si ele substantive happy ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masa,casa,calculator,ciocolata,bomboane,ghiozdan,dulap,caiet,carte,pix,creion,stilou,card,bani,hartie,imprimanta,tastatura,cutit,furculita,lingura,lingurita,foarfeca,urs,broasca,masina,motor,poster,inimioara,televizor,nume,fusta,pantaloni,trandafiri,crizanteme,ghiocei,flori,pizza,hot-dog,caracatita,mar,para,gutuie,capsuna,porumb,fasole,perinita,plapuma,catel,pisica,telescop,stea,luna,balonase,carnaval,creioane,carioca,substantiv,dinozaur,scoala,coarne,nota,castana,nuca,lamaie,portocala,crema,frisca,caramida,cascada,campie,munte,peisaj,aparat foto,messenger,cui,ciocan,scaun,canapea,fotoliu,pahar,creta,cutie,esarfa,actibild,biciclete,role,dulciuri,buton,caramea,culoare,ziar,revista,tabllou,ornament,fluture,pusculita,moneda,albina,musca,tantar,insecta,gaina,cocos,porumbel,papagal,porcusor de guinea, sange,vampir,magie,agrafa,radiera,rigla,serial,internet,lesa,lanterna,locuinta,patut,sertar,telecomanda, costumatie,pijamaua,paralelipiped,lantisor,bratara,caciula,ciorapi,mama,tata,bunica,bunicul,unchiul,matusa,fata,sora, baiatul, fratele.Cam atat. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking!

| NANANAHehh a răspuns:

Hartie,chiloti,laptop,bec,floritongue

| hhgg a răspuns:

Glumesti nu?