| ShineMe a întrebat:

Prin ce modalitati putem calatori cu trenul si 6 biciclete? Fara sa dam bani la "Nas"Idei de impachetat bicicleta ceva.Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu stiu daca au loc acolo la capatul vagonului...presupun ca nu e nici una din cele care se pliaza. Ar putea fi cam necomfortabil dar probabil ca merita daca alegeti un tren mai liber sa le puteti pune pe culoar una langa alta. Sa le desfaceti pentru tren nu merita.
Ma tot gandesc si eu la o excursie cu bicicleta dar am o bicicleta de oras si nu cred ca gasesc vreun prieten sa il conving. Cand vreti sa plecati si unde? Poate dai vreo idee buna pentru un traseu usor happy

| hamsterx a răspuns:

Eu zic ca nu trebuie sa dati niciun ban, pur si simplu le tineti pe parcursul drumului, pe coridor la zona speciala cu bagajehappy si sta unul dintre voi de paza
calatorie placuta :*

| ShineMe explică:

Dar am aflat ca nu toate trenurile au zola speciala cu bagaje.Sunt rare.Sau toate trenurile au? Nu stiu nu am fost decat 1 data cu trenu decat 1 data in tabara si doresc mai multe informatii. Oricum multumesc

| ShineMe explică:

Vrem sa plecam sa coboram de pe varful Omu sa ne urcam cu telecabina si sa coboram cu bicicletele.Am stabilit de comun acord. Ori asta ori sa ne urcam pe un munte dimineata stam sus un picnic ceva si seara ianinte de lasarea intunericului sa coboram.

| geronimo a răspuns:

Pentru biciclete, le puteti depune la mesagerie si le urca la vagonul de bagaje; ca sa il pacaliti pe "Nas"cum spuneti voi, va cumparati bilete si nu are ce sa va mai faca si a-ti rezolvat problema.