| Lalala202 a întrebat:

Printre pagini de viata

Este o luna mare pe cer, doi copii stau pe banca si se alinta. Atmosfera este superba, stelele stralucesc deasupra lor parca desenand pe cer sentimentele lor, dorintele lor, sufletele lor. Oameni trec pe langa ei nepasatori, lumea lor este un taram magic, este numai al lor, nimeni nu poate patrunde in minunata lor poveste. Mult timp acest basm a uimit lumea din jurul lor. Nimeni nu credea ca dragostea din povestile parintilor si din filme poate fi adevarata, viata lor era filmul celor din jur. Dupa o perioada, sufletele lor au intemeiat ceva ce poate fi numit magia vietii, au dat nastere unei minuni. Mic, fragil, aproape imposibil de crezut ca era adevarat. Era oglinda iubirii lor, odata cu maturizarea lor crestea si aceasta fiinta. Atat de micut, superb. A inceput sa creasca, sa doreasca sa invete si sa inteleaga aceasta lume, sa absoarba fiecare lucru pe care il observa. Atata puritate era prezenta, tot ce conta erau micile bucurii, lucrurile simple, dragostea lor adevarata, trei persoane care scriau povestile a mii de oameni. Filmul s-a derulat tot mai repede, copilul de alta data s-a maturizat, a suferit, a iubit, a ras, a plans, a trait viata dar ii lipsea un artificiu, ceea ce vedea in parintii sai, in povestea lor, in tot ce insemnau ei si au incercat sa ii ofere mai departe. Dorea sa stie ce inseamna sa iubesti cu adevarat si in incercarea de a atinge punctul culminant al fericirii a fost doborat de ura si regrete, de sentimente si dorinte, de idealuri si vorbe. Cand ii era cel mai greu, nenorocirea s-a intamplat, una dintre cele mai apropiate persoane din viata sa, una dintre singurele persoane de care a fost iubit cu adevarat a trecut la etapa urmatoare vietii. Era distrus, in disperarea sa a inceput sa bea, si-a pierdut locuinta, slujba, o alta persoana ii traia viata, si-a pierdut totul. Visele, speranta. Alcoolul ii conducea viata. Din fiinta aceea pura a ajuns exact opusul. Incercand sa atinga idealul a ajuns la limita inferioara, incercand sa ajunga sa traiasca viata altora a reusit sa nu o mai poata trai pe a lui, incercand sa fie mai fericit si-a distrus toata viata, incercand sa devina actorul principal din filmul vietii sale a ajuns in rolul figurantului. A dorit ca povestea sa sa ajunga mai departe, sa ii invete pe ceilalti sa se bucure de ceea ce au, fara a isi forta destinul, fara a incerca sa traiasca ceea ce altii au si sa joace cu ochii inchisi fiecare parte buna sau rea din acest film...

Va place? Pareri? Sfaturi?happy

P. S.: Va rog nu copiati!:* Astept pareri, multumesc!happy

Răspuns Câştigător
| annakarenina a răspuns:

Este extrem de sensibl si frumos!

1 răspuns:
| Lalala202 explică:

@Woodenpints - nu am cerut pareri pro expres, am cerut pareri. Si stiu ca nu sunt unica, nici n-am pretins sa fiu, am cerut doar o parere despre ceea ce am scris. Inteleg ca nu iti place si multumesc pentru parere. Si pentru mine nu este un nimic!happy