Răspuns Câştigător
| mikey a răspuns:

WOW super-tare eu iubesc bicicleta dar nu pot ca sa fac asalaughing)

sunt misto filmuleteletongue

20 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Interesant happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ANa, doar atit? Interesant? Of sad

| mikey a răspuns:

Cat talent au aceiahappy

| ViVi a răspuns:

Ce vrei sa spun e interesant adica eu iubesc bicicletele eu merg vara in fiecare zi prin oras si imi fac si sport si merg si de placere
love struck sunt foarte faine clipuri
chiar as vrea si eu sa fac asa happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de ce sa fi ecologic cand poti atasa un motor de neam prost la doua roti si in urma ta sa cada si vrabiutele din copaci din cauza emisiilor de pulberi de plumb si azot, care sunt ca niste terminatori ai stratului de ozonstraight face

| Gabry a răspuns:

Ce tare hypnotized!
Nu m-a interesat niciodata bicicleta si de aceea nici nu am vrut macar sa invat... Dupa ce am vazut postarile tale, parca mi-ai trezit interesul sa invat si eu( fara cascadoriihee hee )!
Sunt impresionata de ce am vazut, mai ales cand stiu ca eu nici nu pot sa ma urc pe o bicicletahee hee!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nebundupatine, aia e. Bicicleta e sanatoasa si pentru tine si pentru ceilalti.
Desi... pentru tine e sanatoasa atita vreme cit nu incerci asfaltu cu capu, cum am facut eu acum o saptamana si ceva rolling on the floor

| Gabry a răspuns:

Pana la primavara, raman la role big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gabry, pai atunci bine ca am postat. Multa lume nu stie ce misto e sa mergi cu bicicleta. Nu trebuie sa faca neaparat toti ghidusii, ca in filmuletele alea. Treaba e ca faci si miscare, care-i sanatoasa, te deplasezi si rapid unde vrei si dupa o cursa nebuneasca, dupa ce pedalezi de nu-ti mai simti picioarele de oboseala, te simti suuuupeeeer si dupa ce te odihnesti citeva minute, iti vine s-o iei de la capat, nu te poti abtine sa n-o iei de la capat happy

auran
| auran a răspuns:

Este un mod sigur de a creste adrenalina dar, la cat sunt eu de indemanatica... mi-a placut!

| ViVi a răspuns:

Eu as prefera bicicleta love struck din orice. e faina te strecori unde vrei mergi destul repedewinking si e fain ca iti faci muschi la picioare happy combini placerea cu utilul cam asa cevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sperantaregasita happy
Auran, dap, adrenalina la maxim happy
aNa, asa e... cel mai bun bun bun bun mijloc de locomotiebatting eyelashes

| asko a răspuns:

Frumos, multam de vid's, trasee de vis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi, nu zic ca nu, insa parca tot mai frumos este in masina... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigmo, rusine, distrugi planta cu emisiile de monoxid de carbon tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cui sa-i dau fundita, ca ati raspuns asa frumos... de un lucru inasa sint sigur, nu-i dau funda lui enigma, ca ne afuma planeta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro, ce zici, sa incerc si eu fazele astea? laughing ma descurc?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nekane, incearca doar sa mergi cu bicicleta, fazele astea nu le incerca. Te vrem teafara si nevatamata happy

| SimpleSergio a răspuns:

Da.pare frumos.sa nu uitam ca majoritatea au ceva rupt in ei;)...sa incercam sa deosebim downhill-ul de mtb :).MTB este mai putin periculos.downhillul e pentru nebuni.insetati de adrenalina...care probabil si-au luat ramas bun de la familii inainte de o cursa :)
va prezint un filmuletz...sa-mi spuneti in special tu sensei... daca inca iti mai place bicicleta :))
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E frumos... dar unde sa faci in bucuresti asa ceva straight face in primul rand ca o bicicleta de street care sa reziste sare de 2000 lei si pana inveti sa faci ca aia iti trebuie 3 biciclete laughing