WOW super-tare eu iubesc bicicleta dar nu pot ca sa fac asa)
sunt misto filmuletele
Ce vrei sa spun e interesant adica eu iubesc bicicletele eu merg vara in fiecare zi prin oras si imi fac si sport si merg si de placere
sunt foarte faine clipuri
chiar as vrea si eu sa fac asa
Ce tare !
Nu m-a interesat niciodata bicicleta si de aceea nici nu am vrut macar sa invat... Dupa ce am vazut postarile tale, parca mi-ai trezit interesul sa invat si eu( fara cascadorii )!
Sunt impresionata de ce am vazut, mai ales cand stiu ca eu nici nu pot sa ma urc pe o bicicleta!
Gabry, pai atunci bine ca am postat. Multa lume nu stie ce misto e sa mergi cu bicicleta. Nu trebuie sa faca neaparat toti ghidusii, ca in filmuletele alea. Treaba e ca faci si miscare, care-i sanatoasa, te deplasezi si rapid unde vrei si dupa o cursa nebuneasca, dupa ce pedalezi de nu-ti mai simti picioarele de oboseala, te simti suuuupeeeer si dupa ce te odihnesti citeva minute, iti vine s-o iei de la capat, nu te poti abtine sa n-o iei de la capat
Este un mod sigur de a creste adrenalina dar, la cat sunt eu de indemanatica... mi-a placut!
Eu as prefera bicicleta din orice. e faina te strecori unde vrei mergi destul repede si e fain ca iti faci muschi la picioare combini placerea cu utilul cam asa ceva
Da.pare frumos.sa nu uitam ca majoritatea au ceva rupt in ei;)...sa incercam sa deosebim downhill-ul de mtb :).MTB este mai putin periculos.downhillul e pentru nebuni.insetati de adrenalina...care probabil si-au luat ramas bun de la familii inainte de o cursa :)
va prezint un filmuletz...sa-mi spuneti in special tu sensei... daca inca iti mai place bicicleta :))
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
catalin188 întreabă:
catalin188 întreabă:
anonim_4396 întreabă: