| D3lia a întrebat:

PrO sau ContrA topless la mare?hee hee

Eu sunt PRo, voi?happy big grin

Răspuns Câştigător
| ioanaa a răspuns:

PRO.
Sunt si femei in varsta care fac asta, plaja e mare, peste tot dai de femei/fete care sunt fara sutien. E o tara libera, daca nu iti place nu te uiti. Desi sunt sigura ca pentru unii baieti e o incantare.

34 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Eu sunt contra, pentru ca e periculos sa-ti expui sanii la soare, poti face cancer de san sau de piele.Totodata sunt pro, pentru cele care arata bine, de ce nu? Si eu am facut topless de multe ori, si inca mai fac, dar mai rar, stiind ca imi asum un risc.

Janina
| Janina a răspuns:

Sunt total PRO

daniela
| daniela a răspuns:

Daca ai ce sa arati de ce nu?

Shin
| Shin a răspuns:

Pro topless happy Nu de alta... dar deja un san pe plaja nu mai e ceva strigator la cer, iar mie-mi place sa-mi clatesc ochii cu ce e frumos in lumea astawinking
Shin happy

| borsec a răspuns:

Eu fac toples

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

E cancerigen.

| kh1ss a răspuns:

Contra

| lia a răspuns:

Nu am nimic impotriva persoanelor care vor sa se "laude" cu ce au, dar eu din respect pentru corpul meu si pentru cei din jur, nu voi face topless happy

| lia a răspuns:

Imi cer scuze, se pare ca nu au fost observate ghilimelele de la laudat happy

| lia a răspuns:

Eu am scris "laudat" in ideea ca fetele care fac topless au incredere in ele si simt ca daca isi expun sanii nu se fac de rusine, imi cer scuze daca a fost o jignire pentru tine happy

| Wtf9000 a răspuns:

Total contra. Nu vreau sa-i vad nimanui tatele. Daca vrei du-te la nudisti.

| JustMeFlory a răspuns:

Prohappy...traim intr'o tara liberawinking...nudistii sunt dezbracati de tot, pe cand toplessul expui doar partea de sus.

| Bianca26bb a răspuns:

Mam eu pro. De ce? Pentru ca inainte (in evul mediu)oamenii stateau complet goii(poate se mai acopereau cu vreo frunza sau carpa, dar aia nu se poate numi tinuta). stiu, acum a mai evoluat lumea, dar...straight face
Asta in primul rand, si in al doilea rand... suntem liberi!
Dar ar fi si parti rele. de exemplu, cum spunea Anna, poti face cancer. Si daca ar fi vedeta (niciodata, dar ma rog...) nu cred ca ar trebui sa faca topless, caci paparazzi...big grin
P. S.-Sper ca nu v-am plictisit prea mult cu explicatiile mele!
Sper ca nu v-am

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Da, mereu cand merg la mare fac numai topless laughing

| greg a răspuns:

Pro.
Maxim Pro big grin

| Mya a răspuns:

Contra! Poti merge la nudisti, tocmai de aceea exista si aceasta varianta.Eu una nu m-as simti in largul meu, fiind inconjurata de copii si oameni seriosi, in toata firea sa'si indrepte privirile inspre mine...macar din respect daca nu din rusine!

| Mya a răspuns:

@delia:de ce ma mai aprobi daca ai considerat raspunsul meu "stupid"? laughing Sau era doar o ironie? Si explica-mi te rog de ce merit acel calificativ, doar fiindca nu am spus ceea ce vroiai tu sa vezi?! Dar doar tu ai formulat : pro/contra.Si mi-am exprimat opinia!

| Mya a răspuns:

Ok.Nu intelegeam.Recunosc ca sunt si momente in care merit acel "stupid"hee hee, dar acum chiar nu gresisem cu nimic sad Nu e nevoie sa te scuzi happy

| moonY a răspuns:

Topless nu fac.
mi'e indiferent daca vecina de prosop e jumate dezbracata.insa ma enerveaza acele pitipoancele care fac topless nu pentru bronzul uniform, ci in speranta ca vor fi admirate si vor lega o .relatie
si ma enerveaza cocalarii care le privesc cu pupilele dilatate, de parca ar fi prima pereche de sani pe care o vad.

Răspuns utilizator avertizat
| casperboyy a răspuns:

Pro pentru cine are ce arata, si atata timp cat nu o fac exclusiv pentru lucrul asta -cat nu o fac doar sa atraga privirile celor cativa giboni grasi de la 3 sezlonguri distanta care sa aiba unde sa isi propteasca cutia de bere.

| marria a răspuns:

Contra!

| ● Ďعw a răspuns:

Contrahappy ca sunt locuri unde pot face tolpless pana se plictiseskhappy
nu suntem nevoiti sa le vedem tatele la toatehee hee

| yoannah a răspuns:

Contrastraight face
in primul rand. unde e decenta?
Sunt si copii mici acolo...
si in al doilea rand... daca vei sa te bronzezi si-o pe sani...nici o problema iti lasi sutienul mai jos...
straight face

Întrebări similare