Ultimul film pe care l-am vazut a fost Marley and me, o comedie superba cu Jenifer Aniston si Owen Wilson. Ce-i drept am si plans putin la sfarsitul filmului. Am mai vazut The pink panther 2-o super comedie, faci pe tine de ras, Bride Wars, Una-i blonda si cealalta si mai bolonda cu pamela andreson, Twilight, Yes Man cu Jim Carrey, In cautarea fericirii-cu Will Smith.si bineinteles, urmaresc serialul Lost, apare in fiecare joi un nou serial.
Slumdog Millionaire ( super tare filmul)
confessions of a shopaholic ( recomand tuturor iubitorelor de shopping)
The Curious Case of Benjamin Button ( merita vazut)
Marley & me (comedie)
Chiar in clipa asta in care scriu ma uit la X-men: Origins Volverine. Tare! Asa. ultimele filme la care m-am uitat sunt : Marley & me, Pink Panter 2, Slumdog billionare, Knowing, Seven pounds etc. De vreun an sunt fan seriale, Dr.House, Dexter, 24, Sopranos, Lost, Eureka, etc...imi plac la nebunie.
ANNA
Marley and me - il am in pc nu l-am vazut inca, dar presimt ca e bun
Pink panter 2 o sa-l vad, bride wars la fel il am da nu l-am vazut inca., blonde and blonder paremise ca l-am vazut, twilight nu`mi place nu mi-a placut nu a avut haz, inteleg ca e de iubire and stuff dar nu m-a atras , Yes man a fost super marfa, seven pounds trebuie sa-l vad desi nu ma atrage. am vazut inceputu...
Iti recomand ca seriale : Dexter, Prison Break, The mentalist. sunt pe internet. ( si dexter apare si la protv.), Doctor HOUSE ( care e criminal )
Am mai vazut si Soul Men. ultimu` film a lu` Bernie mac. super comedie.
Mai vb pe parcurs ce mai vad mai scriu
@ leluc.Nu stiu de ce dar nu l-am vazut inca. o sa-l vad cat de curand
Nu stiu daca ati vazut filmu asta insa e mai vechi si e superb : The Green Mile. Mi-a trezit sentimentele
@Adry. am vazut si eu Gran Torino, insa cam trist finalu PS am uitat sa mentionez ca sunt ca o filmoteca? )
Slumdog Millionaire - foarte bine filmat, scenariu original, nu si-a luat Oscarurile degeaba
The Curious Case of Benjamin Button. Interesant si destul de lung. Nu mi-a placut ca a jucat Brad Pitt si mi-a parut cam nepotrivit spre final.
Cat despre Anna esti cam in urma cu filmele Marley and me e deja vechi
Am văzut The Butterfly Effect 1, 2 şi 3 chiar la recomandarea unui user de aici! Superbe toate 3 filmele. În rest am văzut săptămâna trecută Cazul lui Benjamin Button (ăla care se naşte bătrân) şi multe episoade din Grey's Anatomy (dar astea nu intră la filme).
Eu am vazut Pantera roz 2 impreuna cu prietenii mei. A fost de coma. m-am amuzat copios!
CookieMonster_6225 întreabă: