| giugiu a întrebat:

Propuneti niste probe pentru concursul de miss&mister la un banchet de clasa a 8-a

12 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Incepe cu o proba de impresionare.sa fie ceva haios, bine gandit, care sai impresioneze pe ceilalti de ex puteti prezenta moda mai neobisnuit sa fiti imbracati in haine facute din hartii (ziare, hartie creponata, hartie igienica laughing )E chiar misto, am mai vazut proba asta si a luat locul 1. Apoi dans (daca s-ar putea popular, are mai mult succes decat cel modern, crede-ma)Cultura generala, Proba surpriza si in final daca aveti posibilitati Proba mascotei. adica. Masca-ti un membru al fiecare echipe de ex in clown, arici, animal ce vreti si gasiti-le si lor o proba.mascota a carei echipe va castiga, echipa aceea e castigatoare la aceasta proba! aa si sa fie un punct si pentru galerie.care a fost mai mare.Mai puteti incerca si majorete dar nu e prea potrivit daca e pentru un banchet.Cam atata! Succes si Distractie placuta.

daniela
| daniela a răspuns:

Pai proba de dans cu portocala tinuta intre cei doi pe frunte, proba cu mersul pe banca din aceea din salile de sport (intoarsa invers ca sa fie ca o barna) cu o tava cu pahare pline in mana etc

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Poi

-prezentarea concurentilor
-proba de cultura generala
-proba de aptitudini
-proba surpriza
FINISH
castigatorul
Astea se fac la miss craciunita

| Bianca26bb a răspuns:

~Proba surprrizahappy
Poti face la aceasta proba ca participantii sa fie legati la ochi si sa arunce sageti.
Mai poti face ca un concurent sa schimbe scutecul unui bebelus (de plus) intr-un minut.
Poti sa mai pui pe colegul concurentei\ colega concurentului sa puna un mar pe capul sau si celalalt sa incearca cu un pistol cu apa sa-l dea jos laughingrolling on the floor(pe asta mai bine nu o incerci)
~Proba de abilitati/talente love struck
Participantii la aceasta proba pot sa-si arate talentele

| CrucifiedCountess a răspuns:

Sa culeaga mere(sau altealea) dintr-un cazan cu apa doar cu gura...

| covexrobu a răspuns:

Pune-i sa manance 20 de stixuri intr-un minut. Sau pune-i sa imite un cuplu celebru. Eu am l-am imitat pe ceausescu la un bal asemanator. Sau le pune-ti castiile pe urechi si sa incerce sa fredoneze melodia respectiva folosind doar o litera aleasa de public.

| covexrobu a răspuns:

MI-am adus aminte de ceva foarte tare ce sa facut la un bal. S-au facut poze la profesori si pozele au fost distorsionate adica sa arate in asa fel incat sa il recunosti dar foarte greu. si trebuiau sa ghiceasca profesorul respectiv intr-o anumita perioada de timp.

| littlesunshine a răspuns:

Incearca o proba de cultura generala... intrebari usoaretongue
Una de dans...clasic. eu stiu. faceti un mixbig grin. prima bucata din melodie sa fie un vals apoi sa continue rapid cu un disco. si apoi cu un blues.
apoi incearca o proba hioasa gen proba de dictie.laughing
apoi fiecare sa vina cu in fata tuturor cu ce stie el/ea sa faca mai bine. Acorda-le 5 min max. In 5 min sa arate ce stie sa faca mai bine... sa prezinte moda. sa machieze pe cineva sa recite o poezie. o mini sceneta. un cantec... un spagat. o sfoara.(laughing) sa faca o declaratie de dragoste sa spuna un banc. poate chiar sa se strambelaughing. Deci cum ar fi o proba de aptitudini.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sa cante, sa manance prajturi sa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarile pentru prima etapa sunt:
1)Ce ai face daca ai gasi pe strada o pasare ranita?
2)Povesteste o intamplare hazlie la care ai participat.
3)Ce ai face daca ai fi Stela Popescu pentru o zi?
4)Ce definitie crezi ca se potriveste pentru cuvantul "copilarie"?
5)Spune-ne intr-o fraza "motto"-ul tau in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blow job

| dannyela29 a răspuns:

Da